Το παιχνίδια της EA έφτασαν και στο Xbox Game Pass του PC

Αναλυτικά βήματα ενεργοποίησης
18 Μαρτίου 2021 14:07
Το παιχνίδια της EA έφτασαν και στο Xbox Game Pass του PC

Έπειτα από την απροσδιόριστη καθυστέρηση μερικούς μήνες πριν, η EA και το Xbox έφεραν τελικά το EA Play και για στους συνδρομητές του Xbox Game Pass για το PC. Συγκεκριμένα, τόσο τα μέλη του απλού Xbox Game Pass για PC όσο και οι Ultimate συνδρομητές, θα έχουν από σήμερα τη δυνατότητα να παίξουν διάφορα παιχνίδια της EA και να εκμεταλλευτούν άλλες ειδικές ευκαιρίες και προσφορές.

Συγκεκριμένα, τα νέα οφέλη που μπορούν να απολαύσουν οι PC συνδρομητές του Game Pass είναι τα εξής:

  • Πρόσβαση σε περισσότερα από 60 παιχνίδια από τον κατάλογο της EA, όπως για παράδειγμα το FIFA 20, το Titanfall 2, το Need for Speed Heat ή άλλη πασίγνωστα franchises της εταιρίας, όπως τα Battlefield, Mass Effect, Skate και The Sims.
  • Πρόσβαση σε ειδικό in-game περιεχόμενο μόνο για τα μέλη.
  • Εκπτώσεις σε ψηφιακές αγορές παιχνιδιών της EA και DLCs.
  • Πρόσβαση 10 ωρών σε όλα τα νέα παιχνίδια της EA πριν κυκλοφορήσουν, τα οποία μελλοντικά έρχονται συνήθως και πλήρως στην υπηρεσία.

Βέβαια, η διαδικασία διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με τις Xbox κονσόλες, καθώς θα πρέπει να κατεβάσετε την ειδική εφαρμογή της EA και να συνδέσετε τον Xbox και τον EA λογαριασμό σας. Για να αποφύγει τα μπερδέματα, η Microsoft ετοίμασε έναν σχετικό βίντεο-οδηγό, ο οποίος θα λύσει τις περισσότερες απορίες σας. Δείτε τον μέσα από τον player που ακολουθεί.