Το τελευταίο DLC του The Outer Worlds σάς καλεί να ανακαλύψετε το δολοφόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Υποδεχθείτε το Murder on Eridanos
13 Μαρτίου 2021 10:18
Το τελευταίο DLC του The Outer Worlds σάς καλεί να ανακαλύψετε το δολοφόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Obsidian Entertainment αποκάλυψε το δεύτερο και τελευταίο πακέτο επέκτασης του λατρεμένου της RPG, The Outer Worlds. Ο λόγος γίνεται για το Murder on Eridanos, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου.

Στο εν λόγω DLC οι παίκτες αναλαμβάνουν να ανακαλύψουν τον δολοφόνο της ξακουστής ηθοποιού Halcyon Helen και η έρευνα αυτή θα τους στείλει σε ένα πολυτελές θέρετρο νησιών που είναι εγκλωβισμένα σε μια ατέλειωτη καταιγίδα. Για να βρουν τα στοιχεία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νέο Discrepancy Amplifier, ενώ θα κληθούν να ανακρίνουν μάρτυρες και να επιβεβαιώσουν άλλοθι.

Η Obsidian επισημαίνει πως το παιχνίδι θα μείνει πιστό στις RPG ρίζες του, δίνοντας στους παίκτες μια ευρεία γκάμα επιλογών για να εντοπίσουν τον ένοχο. Τέλος, θα υπάρχουν και νέας perks και flaws για τους χαρακτήρες, νέα επιστημονικά όπλα, νέα armour variants και διάφορα άλλα νέα quests.

To Murder on Eridanos περιλαμβάνεται στο expansion pass του παιχνιδιού που κοστίζει €24,99 ή μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά έναντι €14,99.

Το The Outer Worlds είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch.