Όλα όσα έγιναν στο νέο event του Monster Hunter Rise (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται νέο demo στις 11 Μαρτίου για να κυνηγήσετε το Magnamalo!
08 Μαρτίου 2021 20:39
Όλα όσα έγιναν στο νέο event του Monster Hunter Rise (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Monster Hunter Rise κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες στο Nintendo Switch και η Capcom μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι του franchise, έδωσε στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για το παιχνίδι. Μέσα από ένα stream μεγάλης διάρκειας επιβεβαίωσε πολλές αλλαγές που έγιναν στον εν λόγω τίτλο και παρουσιάζει τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται όπως είναι η αναρρίχηση αλά Breath of the Wild.

Εκτός από τις παραπάνω πληροφορίες, η Capcom μετέφερε επίσης ότι από τις 11 Μαρτίου θα μπορείτε να κατεβάσετε ακόμη ένα demo στην κονσόλα σας, που μεταξύ άλλων θα σας επιτρέπει να κυνηγήσετε το θρυλικό τέρας, Magnamalo. Όπως συνέβη και πριν, αυτό το quest μαζί με ακόμη δύο hunts θα έχουν περιορισμένο χρονικό διάστημα με 30 προσπάθειες συνολικά για να ολοκληρώσετε το demo.

Τώρα, μέσα από το Twitter δημοσιεύτηκε ακόμη ένα βίντεο που κάνει recap την ιστορία του τίτλου, ενώ παράλληλα παρουσιάζει όλα τα τέρατα που θα βρεθούν στο δρόμο σας και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε και το post-launch χαρακτηριστικό που θα φέρει το “Elder Dragon Chameleos”, ένα από τα πολλά τέρατα που θα έρθουν ως δωρεάν update από τον Απρίλιο. Τέλος, η Capcom είχε και άλλα νέα που αφορούν το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin που θα κυκλοφορήσει σε Switch και Steam. Τα νέα αυτά αφορούν την ημερομηνία κυκλοφορίας του, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 9 Ιουλίου.

Το Monster Hunter Rise θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου για το Nintendo Switch. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρο το livestream της Capcom για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.