Super Mario και Nintendo Switch συνεχίζουν το ασταμάτητο σερί τους στα UK Charts

Για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα
08 Μαρτίου 2021 09:16
Super Mario και Nintendo Switch συνεχίζουν το ασταμάτητο σερί τους στα UK Charts

Άλλη μια εβδομάδα ολοκληρώθηκε, χωρίς νέες αξιοσημείωτες retail κυκλοφορίες βιντεοπαιχνιδιών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Nintendo να θριαμβεύσει για άλλη μια φορά στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Αναλυτικότερα, το Super Mario 3D World + Bowser's Fury ήταν για τέταρτη συνεχόμενη φορά ο βασιλιάς των UK Charts, παρόλο που οι πωλήσεις του μειώθηκαν κατά 18% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, οι υπόλοιποι Mario τίτλοι είδαν αύξηση των πωλήσεων τους, με το Mario Kart 8: Deluxe να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση της λίστας, με εβδομαδιαία αύξηση 7% στις πωλήσεις του. Συγχρόνως, το Super Mario 3D All-Stars μπήκε ξανά στην πρώτη δεκάδα, με 36% αύξηση των πωλήσεών του. Το bundle που κυκλοφόρησε για την 35η επέτειο του Super Mario Bros. θα αποσυρθεί στο τέλος του μήνα, οπότε αυτό ίσως εξηγεί τη βιασύνη πολλών παικτών να το προλάβουν. Τέλος, το Super Mario Odyssey σκαρφάλωσε στη θέση 13 από την θέση 17.

Συνολικά, η Nintendo κυριάρχησε στα UK Charts, αφού έξι από τα παιχνίδια της πρώτης δεκάδας αποτελούν κυκλοφορίες του Switch.

Συνεχίζοντας, το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales κατάφερε να παραμείνει στη δεύτερη θέση, πράγμα που σημαίνει πως το Ηνωμένο Βασίλειο έχει εφοδιαστεί με αρκετό νέο PS5 στοκ. Συγχρόνως, το Yakuza: Like A Dragon επέστρεψε στη θέση 35, χάρη στην κυκλοφορία της PS5 έκδοσης.

Τέλος, το Persona 5 Strikers που έκανε το ντεμπούτο του στην πέμπτη θέση την προηγούμενη εβδομάδα, εξαφανίστηκε εντελώς αυτή την εβδομάδα από τα charts.

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα με τα εμπορικότερα retail παιχνίδια στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 6 Μαρτίου.

  1. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  2. Spider-Man: Miles Morales
  3. Animal Crossing: New Horizons
  4. Mario Kart 8: Deluxe
  5. Call of Duty: Black Ops Cold War
  6. Super Mario 3D All-Stars
  7. Grand Theft Auto 5
  8. Minecraft (Switch)
  9. Ring Fit Adventure
  10. Assassin's Creed Valhalla