Το Apex Legends έσπασε το ρεκόρ παικτών του στο Steam 

Και μάλιστα τρεις φορές τα τελευταία εικοσιτετράωρα

Το Apex Legends έσπασε το ρεκόρ παικτών του στο Steam

Το Apex Legends της Respawn Entertainment εξακολουθεί να είναι ένα από τα δημοφιλέστερα multiplayer παιχνίδια της βιομηχανίας. Μάλιστα, ο battle royale τίτλος πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του στο Steam, αφού η PC έκδοση για αρκετό καιρό ήταν διαθέσιμη μόνο στο Origin της EA.

Η απόφαση αυτή φαίνεται πως έχει αποδώσει, αφού χάρη στην όγδοή σεζόν και τα πολλαπλά events που έχει ετοιμάσει τελευταία το στούντιο, το Apex κατάφερε να σπάσει τρείς φορές μέσα σε λίγες μέρες το ατομικό του ρεκόρ παικτών στο Steam.

Συγκεκριμένα, στις 27 Φεβρουαρίου το παιχνίδι κατάφερε να ξεπεράσει τους 196,799 ταυτόχρονους παίκτες στην πλατφόρμα της Valve, απολαμβάνοντας συγχρόνως αυξημένα στατιστικά και στο Twitch.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 6 Μαρτίου, το Apex κατάφερε ξανά να ανεβάσει τον πήχη, με 202,761 ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες στο Steam. Το ρεκόρ αυτό δεν κράτησε ούτε για ένα εικοσιτετράωρο, αφού στις 7 Μαρτίου ο τίτλος της EA έφτασε τους 208,209 ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες, σύμφωνα με τα δεδομένα του SteamDB.

Το Apex Legends είναι σταθερά το πέμπτο δημοφιλέστερο παιχνίδι του Steam την τελευταία περίοδο, με πολλούς παίκτες να επιστρέφουν χάρη στην όγδοη σεζόν. Ο τίτλος καταφθάνει μέσα στο μήνα και στο Nintendo Switch, οπότε τα συνολικά στατιστικά του αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά.

0 σχολια