Squad στο Call of Duty: Warzone τα ισοπέδωσε όλα με ρεκόρ 162 kills σε ένα match (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη
07 Μαρτίου 2021 15:39
Squad στο Call of Duty: Warzone τα ισοπέδωσε όλα με ρεκόρ 162 kills σε ένα match (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 21χρονος Αμερικανός streamer Aydan "Aydan" Conrad και η παρέα του κατάφεραν να σπάσουν με εντυπωσιακό τρόπο ένα ρεκόρ του Call of Duty: Warzone. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός 2v2 kill race wager match, το squad του κατάφερε συνδυαστικά 162 kills! Αναλυτικότερα, το squad των τεσσάρων παικτών χωρίστηκε σε δύο ζευγάρια, για να δουν ποια δυάδα μπορεί να καταφέρει τα περισσότερα kills σε ένα μόνο παιχνίδι.

Μέχρι τώρα, το ρεκόρ των περισσότερων kills από ένα squad ήταν τα 143, αλλά ο πήχης ανέβηκε αρκετά. Ο Aydan και η παρέα του άδειασαν τον χάρτη με τρομακτικό ρυθμό, χρησιμοποιώντας ένα ελικόπτερο για να αρχίσουν το πάρτι. Αφού πήρε το AUG και FFAR 1 loadout του, ο Aydan ξεκίνησε το κυνήγι με απίστευτη ακρίβεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το lobby ήταν γεμάτο με 150 άτομα, πράγμα που σημαίνει πως το squad κατάφερε να πάρει περισσότερα kills από τους παίκτες που έκαναν αρχικά spawn στο χάρτη, σκοτώνοντας και πολλούς απ' αυτούς που επιβιώσαν στο gulag. Ακόμη και ο ίδιος ο Aydan έχασε μερικές φορές, νικώντας μια φορά στο gulag και έπειτα κάνοντας respawn χάρη στα χρήματα των συμπαικτών του.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο τον αγώνα μέσα από τον player που ακολουθεί (πηγαίνοντας περίπου στις 9 ώρες και 42 λεπτά).

Βέβαια, μερικά μέλη της κοινότητας αμφισβήτησαν το ρεκόρ, εξαιτίας του lobby που επιτεύχθηκε. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα SBMMWarzone που κατατάσσει τα lobbies και τα στατιστικά των παικτών, ο streamer και η παρέα του έτυχαν ένα από τα ευκολότερα lobby ‘bronze’ κατηγορίας, με το μέσο παίκτη να έχει kill/death ratio περίπου 0.7 σε σχέση με το 4.97 του Aydan.

Παρ’ όλ’ αυτά, το ρεκόρ σίγουρα εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακό.