Το Valheim συνεχίζει ασταμάτητο και φτάνει τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις

Σπάει ξανά και ξανά το ατομικό του ρεκόρ
04 Μαρτίου 2021 20:21
Το Valheim συνεχίζει ασταμάτητο και φτάνει τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις

Η ασύλληπτη επιτυχία του Valheim, ένα φαινομενικά εντελώς άγνωστο παιχνίδι πριν από λίγες εβδομάδες, συνεχίζεται. Συγκεκριμένα, οι δημιουργοί του ανακοίνωσαν πως μόλις μια εβδομάδα μετά το ορόσημο των 4 εκατομμύριών πωλήσεων, ο τίτλος έχει πουλήσει πλέον πέντε εκατομμύρια. Το παιχνίδι έχει στην αγορά μόλις ένα μήνα, αφού κυκλοφόρησε αρχικά στις 2 Φεβρουαρίου και κατάφερε επιτεύγματα που δεν μπορούν να προσεγγίσουν ακόμη και μέχρι το τέλος της ζωής τους πολυδιαφημισμένοι AAA τίτλοι.

Πέρα από το νέο αυτό ορόσημο, ακολουθούν και μερικά από τα υπόλοιπα κατορθώματα της κοινότητας από την κυκλοφορία του παιχνιδιού μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την επίσημη ανάρτηση των δημιουργών:

  • Οι παίκτες έχουν περάσει πάνω από 15,000 χρόνια συνδυαστικά παίζοντας Valheim.
  • Περισσότερες από 35 εκατομμύρια ώρες Valheim gameplay έχουν προβληθεί στο Twitch.
  • Η κοινότητα έχει στείλει το παιχνίδι στη θέση 39 όλων των εποχών, όσον αφορά τα παιχνίδια του Steam με τις καλύτερες κριτικές.

Για την ιστορία, το Valheim είναι διαθέσιμο έναντι 16,79€ και αναπτύχθηκε από μια ομάδα μόλις πέντε ατόμων. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για ένα παιχνίδι εξερεύνησης και επιβίωσης για έναν έως δέκα παίκτες, το οποίο διαδραματίζεται σε έναν procedurally-generated κόσμο εμπνευσμένο από την εποχή των Βίκινγκς.

Tags: