Αυτή η The Last of Us κονσόλα είναι μάλλον το πιο όμορφο PS5 που έχετε δει  

Χάρμα οφθαλμών

Αυτή η The Last of Us κονσόλα είναι μάλλον το πιο όμορφο PS5 που έχετε δει

Έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν fans διάφορων παιχνιδιών να δημιουργούν τη δική τους custom κονσόλα (ή και PC), στα χρώματα του αγαπημένου τους τίτλου. Αυτό συμβαίνει και με τις κονσόλες νέας γενιάς και συγκεκριμένα με το PS5, στο οποίο πολλοί θέλουν να δώσουν τη δική τους πινελιά στην κονσόλα. Έχουμε δει όμως και εταιρίες τους τελευταίους μήνες, να κάνουν custom faceplates του PS5 για να δώσουν ένα διαφορετικό στιλ στην κονσόλα.

Μάλιστα, μέχρι και η δημοφιλής εταιρία, Dbrand ασχολήθηκε με την κονσόλα της Sony και ετοιμάζει τα δικά της «Darkplates», για όσους θέλουν ένα άλλο λουκ για το PS5 τους. Παρόλα αυτά, κάποιοι προτιμούν κάτι παραπάνω από ένα faceplate. Έτσι και ο Retro Licker, ένας Άγγλος YouTuber είπε να φτιάξει κάτι τελείως διαφορετικό με την κονσόλα του.

Μέσα από το κανάλι του στο YouTube δημοσίευσε ένα βίντεο με το δικό του “The Last of Us PlayStation 5”. Μία κονσόλα που είναι χάρμα οφθαλμών ειδικά αν είστε λάτρεις του franchise της Naughty Dog. Όπως μεταφέρει ο ίδιος, μετά από πάρα πολύ δουλειά κατάφερε να δημιουργήσει ένα διαφορετικό PS5, αφού τα Faceplates φέρνουν μια post-apocalyptic εμφάνιση και είναι ντυμένα από τούβλα και φυτά που βρίσκει κανείς μέσα στο παιχνίδι.

Όμως δε σταματάει εδώ, καθώς η κονσόλα έρχεται και με το λογότυπο του παιχνιδιού χαραγμένο στα πλάγια αλλά και στο κέντρο, ενώ δε θα μπορούσε να λείπει από την άλλη πλευρά και το σύμβολο των Fireflies που παίζουν σημαντικό ρόλο στο lore του The Last of Us.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, παρακάτω θα βρείτε εικόνες και βίντεο από την εν λόγω κονσόλα:

Πώς σας φαίνεται αυτό το custom PS5; Πείτε μας στα σχόλια!