Το Pokémon Legends: Arceus είναι η νέα εξέλιξη της ιστορικής σειράς με άρωμα Zelda

Έρχεται το 2022
27 Φεβρουαρίου 2021 10:54
Το Pokémon Legends: Arceus είναι η νέα εξέλιξη της ιστορικής σειράς με άρωμα Zelda

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Pokémon Direct, η Nintendo αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο Pokémon Legends: Arceus. Πρόκειται για μια νέα open-world, turn-based εμπειρία που αναπτύσσει από την Game Freak. Πέρα από τις εικαστικές ομοιότητες, το Pokemon Legends: Arceus φιλοδοξεί κατά κάποιον τρόπο να γίνει το Breath of the Wild της σειράς, αφού συνιστά την επόμενη μεγάλη εξέλιξη του ιστορικού franchise, φέρνοντας στο προσκήνιο φρέσκες ιδέες δράσης και νέα RPG στοιχεία.

Στο Pokemon Legends: Arceus τα Pokémon ζουν ελεύθερα στη φύση, ενώ οι άνθρωποι έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή του Sinnoh που είναι εμπνευσμένη από τη Φεουδαρχική Ιαπωνία. Για να αρχίσετε το ταξίδι σας θα πρέπει να διαλέξετε μεταξύ των starters Rowlet, Cyndaquil ή Oshawott, με στόχο να ολοκληρώσετε το πρώτο Pokédex της περιοχής.

Για να πιάσετε Pokémon στο Arceus θα πρέπει να τα παρατηρείτε και να μάθετε τη συμπεριφορά τους, έπειτα να τα πλησιάσετε προσεκτικά και μετά να σημαδέψετε και να πετάξετε την Poké Ball. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας φιλικά Pokémon για να παλέψουν με τα άγρια Pokémon που θέλετε να πιάσετε. Θα πρέπει να πετάξετε την Poké Ball που περιλαμβάνει το φιλικό σας Pokémon κοντά στο άγριο και η μάχη θα ξεκινήσει οργανικά και απρόσκοπτα.

Σε περίπτωση που δεν την αναγνωρίσατε, η περιοχή Sinnoh είναι η ίδια με αυτή των Pokémon Diamond και Pokémon Pearl παιχνιδιών. Ωστόσο, αυτή η ιστορία εκτυλίσσεται σε μια πολύ παλιότερη εποχή, πριν υπάρξουν καν οι έννοιες Pokémon Trainer ή το Pokémon League.

Το Pokemon Legends: Arceus αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.