Δεν είναι φάρσα – Το Final Fantasy VII γίνεται battle royale (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθ’ οδον δύο νέα mobile Final Fantasy VII παιχνίδια
26 Φεβρουαρίου 2021 13:58
Δεν είναι φάρσα – Το Final Fantasy VII γίνεται battle royale (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά το State of Play του PlayStation, στο πλαίσιο του οποίου η Square Enix ανακοίνωσε το Final Fantasy VII Remake Intergrade του PS5, η ιαπωνική εταιρία αποκάλυψε και δύο mobile τίτλους.

Το πρώτο απ’ αυτά είναι το Final Fantasy VII The First Soldier. Πρόκειται για ένα battle royale action παιχνίδι, το οποίο τοποθετείτε στην Midgar, πριν τα γεγονότα του Final Fantasy VII. Ναι, καλά διαβάσετε, το Final Fantasy VII γίνεται και battle royale για mobile συσκευές.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο SOLDIER υποψηφίων και θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα ευρύ φάσμα από μαγείες και άλλα abilities στη μάχη για την επιβίωση.

Παρακάτω θα βρείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωσή του.

Το δεύτερο mobile παιχνίδι που ανακοινώθηκε είναι το Final Fantasy VII Ever Crisis. Πρόκειται για μια single-player εμπειρία δομημένη σε chapters που αφηγείται ολόκληρο το timeline του Final Fantasy VII, συμπεριλαμβανομένων των γεγονότων του αρχικού παιχνιδιού, καθώς και των συνοδευτικών τίτλων. Θα περιλαμβάνει μάλιστα και μερικά ολοκαίνουργια στοιχεία ιστορίας, τα οποία έχει επιμεληθεί ο story & scenario writer, Kazushige Nojima, του Final Fantasy VII Remake.

Παρακάτω θα βρείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωσή του.

Το Final Fantasy VII The First Soldier αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021, ενώ το Final Fantasy VII Ever Crisis αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022. Και τα δύο παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα δωρεάν στις iOS και Android συσκευές, ενσωματώνοντας συγχρόνως in-app purchases.