Το νέο Hot Wheels Unleashed παιχνίδι θα ξυπνήσει παιδικές σας αναμνήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται σε όλες τις κονσόλες και το PC
26 Φεβρουαρίου 2021 12:57
Το νέο Hot Wheels Unleashed παιχνίδι θα ξυπνήσει παιδικές σας αναμνήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι απανταχού λάτρεις των Hot Wheels πήραν πρόσφατα μια δόση νοσταλγίας και δράσης μέσα από τα Forza Horizon του Xbox. Ωστόσο, τώρα η Mattel σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα ανάπτυξης Milestone ετοιμάζονται να φέρουν στην αγορά το standalone παιχνίδι Hot Wheels Unleashed που θέλει να μιλήσει στις καρδιές των μικρών και μεγάλων fans.

Το Hot Wheels Unleashed υπόσχεται πως θα δώσει στους παίκτες την ευκαιρία να οδηγήσουν τα χαρακτηριστικά αυτοκίνητα του franchise, σα να έπαιζαν με τα μικροσκοπικά αμαξίδια στην πραγματική ζωή. Το gameplay βασίζεται σε αγώνες γεμάτους αδρεναλίνη, προσφέροντας μια εκτεταμένη γκάμα Hot Wheels οχημάτων με διαφορετικά χαρακτηριστικά και επίπεδα σπανιότητας, τα οποία οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν με skins. Φυσικά, η οδήγηση γίνεται σε πίστες που αψηφούν την βαρύτητα και ρίχνουν σαγόνια, περιλαμβάνοντας και διαδραστικά αντικείμενα. Το Unleashed χαρακτηρίζεται ως ένα ‘action-packed arcade-style racing’ παιχνίδι, με την ομάδα ανάπτυξης να επισημαίνει πως θα προσφέρει και έναν ‘επαναστατικό’ Track Editor για να δημιουργήσει η κοινότητα τα δικά της ξέφρενα επίπεδα.

Το Hot Wheels Unleashed αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.