Το Final Fantasy VII Remake έρχεται στο PS5 και φέρνει νέο υλικό!

Γνωρίστε την Intergrade έκδοση του τίτλου
26 Φεβρουαρίου 2021 00:52
Το Final Fantasy VII Remake έρχεται στο PS5 και φέρνει νέο υλικό!

Σε μία «αναμενόμενη έκπληξη» προέβη η Sony ως κλείσιμο για το πιο πρόσφατο State of Play, μιας και ανακοίνωσε πως το Final Fantasy VII Remake θα έρθει στο PlayStation 5. Η μεταφορά του τίτλου της Square Enix, ωστόσο, είναι λιγάκι ιδιαίτερη, οπότε δώστε προσοχή στα παρακάτω.

Καταρχάς, οι κάτοχοι της PS4 έκδοσης θα πάρουν εντελώς δωρεάν την έκδοση του PS5, η οποία, όπως μπορείτε να δείτε στο trailer παρακάτω, έχει δεχθεί μερικές βελτιώσεις όπως καλύτερα textures, σαφέστατα ακαριαία loadings, fog effects, πλουσιότερες αντανακλάσεις, photo mode, καλύτερους φωτισμούς, καθώς και ένα νέο επίπεδο δυσκολίας. Επίσης, σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια των συγκριτικών πλάνων μεταξύ PS4 και PS5 έκδοσης, αναφέρθηκε πως ο τίτλος θα δίνει προτεραιότητα στην 4K ανάλυση, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι θα έχουμε δυναμική ανάλυση.

Όμως, η έκπληξη της ανακοίνωσης, εντοπίζεται αλλού. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι της PS5 έκδοσης θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο με questline που αφορά στην Yuffie και την παρέα της. Το επεισόδιο θα πωλείται ξεχωριστά, εφόσον αναβαθμίσατε δωρεάν από την PS4 στην PS5 έκδοση, διαφορετικά θα υπάρχει ένα πλήρες πακέτο με τίτλο “Final Fantasy VII Remake Intergrade”.

Όλα τα παραπάνω, θα γίνουν διαθέσιμα στις 10 Ιουνίου του τρέχοντος έτους. Δείτε τα trailers παρακάτω για λεπτομέρειες.