Το PUBG Mobile 2 είναι γεγονός και πάει στο μέλλον! – Γνωρίστε το PUBG: New State

Ξεκίνησαν οι προ-εγγραφές στο Android
25 Φεβρουαρίου 2021 10:38
Το PUBG Mobile 2 είναι γεγονός και πάει στο μέλλον! – Γνωρίστε το PUBG: New State

Το ολοκαίνουργιο PlayerUnknown's Battlegrounds είναι γεγονός. Το PUBG Studio ανακοίνωσε και επίσημα το νέο παιχνίδι της σειράς, το οποίο ονομάζεται PUBG: NEW STATE και προωθείται ως το ‘Original Battle Royale’. Πρακτικά πρόκειται για το PUBG Mobile 2, αφού προορίζεται μόνο στις mobile συσκευές.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες για το New State, πέρα από το γεγονός ότι θα μεταφέρει τη δράση στο έτος 2051. Όπως μπορείτε να δείτε και από το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση, ο νέος χάρτης έχει διάφορες φουτουριστικές πινελιές, ενώ και τα όπλα και ο εξοπλισμός έχουν στοιχεία προηγμένης τεχνολογίας.

Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Οι κάτοχοι Android συσκευών μπορούν να κάνουν προεγγραφή πατώντας εδώ, έτσι ώστε να ενημερωθούν όταν το παιχνίδι γίνει διαθέσιμο. Οι μυημένοι στο οικοσύστημα της Apple θα πρέπει να κάνουν λίγη περισσότερη υπομονή, μιας και οι προεγγραφές στο iOS δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη.

Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες ότι θα υπάρξει και κανονικό PUBG 2 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα. Επομένως, για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: