Καθυστερεί το patch Φεβρουαρίου του Cyberpunk 2077

Η CD Projekt ευχαριστεί για την κατανόηση
24 Φεβρουαρίου 2021 20:13
Καθυστερεί το patch Φεβρουαρίου του Cyberpunk 2077

Στην πρώτη της μεγάλη απολογία για το Cyberpunk 2077, η CD Projekt είχε υποσχεθεί πως θα κυκλοφορήσει δύο μεγάλες ενημερώσεις για το παιχνίδι, μια τον Ιανουάριο και μια τον Φεβρουάριο. Τελικά η πολωνική εταιρία δεν θα καταφέρει να τηρήσει την υπόσχεσή της και βγαίνει εκτός χρονοδιαγράμματος.

Συγκεκριμένα, με μια νέα ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, η ομάδα εξηγεί πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο, εξαιτίας του τεράστιου hack που υπέστη, αλλά και της μεγάλης κλίμακας της ενημέρωσης. Πλέον το patch 1.2 αναμένεται στο δεύτερο μισό του Μαρτίου.

Το στούντιο απολογήθηκε ξανά, λοιπόν, ευχαριστώντας τους παίκτες για την υπομονή και την υποστήριξη. Ακολουθεί το σχετικό μήνυμα.

Ενώ θέλαμε πολύ να παραδώσουμε το Patch 1.2 για το Cyberpunk 2077 στο χρονικό διάστημα που ανακοινώσαμε προηγουμένως, η πρόσφατη κυβερνοεπίθεση στις υποδομές του στούντιο, καθώς και η εκτεταμένη κλίμακα της ενημέρωσης σημαίνουν ότι αυτό δυστυχώς δε θα συμβεί. Θα χρειαστούμε λίγο επιπλέον χρόνο.

Ο στόχος μας για το Patch 1.2 υπερβαίνει οποιαδήποτε από τις προηγούμενες ενημερώσεις. Εργαζόμαστε σε πολλές συνολικές βελτιώσεις και διορθώσεις ποιότητας και έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε για να βεβαιωθούμε ότι θα προσφέρουμε ακριβώς αυτό. Έχοντας αυτό κατά νου, σκοπεύουμε πλέον να κυκλοφορήσουμε το Patch μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.

Δεν είναι νέα που μοιραζόμαστε μαζί σας με χαρά, αλλά θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα κυκλοφορήσουμε αυτήν την ενημέρωση σωστά. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες καθώς πλησιάζει ο καιρός. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υπομονή και την υποστήριξή σας.