Βρείτε συμπαίκτη από τώρα – Το νέο trailer του It Takes Two δείχνει φανταστικό!

Πλησιάζει η νέα περιπέτεια από τον δημιουργό του A Way Out
23 Φεβρουαρίου 2021 09:25
Βρείτε συμπαίκτη από τώρα – Το νέο trailer του It Takes Two δείχνει φανταστικό!

Η EA έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο gameplay trailer για το επερχόμενο παιχνίδι του προγράμματος EA Originals που δεν είναι άλλο από το It Takes Two. Πρόκειται για τη νέα δημιουργία του ταλαντούχου Josef Fares, ο οποίος μας έχει χαρίσει στο παρελθόν τα A Way Out και Brothers: A Tale of Two Sons.

Το εν λόγω βίντεο, λοιπόν, έχει αφήγηση από τον ίδιο τον Josef, ο οποίος δίνει μερικά παραδείγματα για το πως αφήγηση και gameplay γίνονται ένα στο It Takes Two. Για παράδειγμα, όταν ο Cody και η May καλούνται να βρουν τη χαμένη τους έλξη, πρέπει να την πάρουν πίσω εξερευνώντας μια παγωμένη χιονόμπαλα με τις μαγνητικές δυνάμεις που απέκτησαν πρόσφατα. Δείτε το gameplay μέσα από τον player που ακολουθεί για περισσότερα.

Όπως ακριβώς ίσχυε και με το A Way Out, το It Takes Two είναι μια αποκλειστικά co-op εμπειρία. Αυτό σημαίνει πως υποχρεωτικά χρειάζεστε δεύτερο παίκτη για να το παίξετε, είτε τοπικά είτε online. Το θετικό είναι πως αν δεν μπορείτε να βρεθείτε στον ίδιο χώρο και καταφύγετε στη λύση του online, δε χρειάζεται αγορά δύο αντιτύπων, αφού το χαρακτηριστικό του Friend's Pass επιστρέφει. Αν κάποιος έχει αγοράσει το παιχνίδι δηλαδή, μπορεί να κάνει invite οποιονδήποτε φίλου του και αυτός παίζει δωρεάν.

Το It Takes Two αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και PC.