Το Super Mario 3D World δεύτερη σερί φορά στην κορυφή του Ηνωμένου Βασιλείου

Με το FIFA 21 σε απόσταση αναπνοής
22 Φεβρουαρίου 2021 17:37
Το Super Mario 3D World δεύτερη σερί φορά στην κορυφή του Ηνωμένου Βασιλείου

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η αποκλειστικότητα του Nintendo Switch, Super Mario 3D World + Bowser's Fury, βρέθηκε στην κορυφή των UK Charts, στερώντας στο FIFA 21 την πρωτιά. Αυτό σημαίνει πως ήταν η εμπορικότερη retail κυκλοφορία στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 20 Φεβρουαρίου.

Σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, οι πωλήσεις του 3D World μειώθηκαν κατά 61%, κάτι που συνηθίζεται με τα περισσότερα παιχνίδια. Μέχρι στιγμής, η μεταφορά του τίτλου του Wii U είναι η εμπορικότερη κυκλοφορία του έτους στη συγκεκριμένη αγορά. Ο ανταγωνισμός από το FIFA 21 ήταν σκληρός βέβαια, αφού η πρόσφατη μείωση τιμής του από την EA, αύξησε τις πωλήσεις κατά 140% και 59% τις δύο τελευταίες εβδομάδες αντίστοιχα.

Συνεχίζοντας, το Switch κυριαρχεί ξανά στα charts, με τις αποκλειστικότητες Mario Kart 8: Deluxe στην τρίτη θέση, Animal Crossing: New Horizons στην τέταρτη και Ring Fit Adventure στην όγδοη. Ομοίως, οι Switch εκδόσεις των Minecraft και Just Dance 2021 σαρώνουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες εβδομάδες δεν παρατηρούνται γενικά μεγάλες αλλαγές στα charts, αφού οι νέες κυκλοφορίες σπανίζουν, με τον επόμενο μεγάλο multiplatform τίτλο, το Resident Evil: Village, να καταφθάνει το Μάιο.

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα με τους δέκα τίτλους που κατάφεραν τις περισσότερες retail πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στην εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 20 Φεβρουαρίου.

  1. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  2. FIFA 21
  3. Mario Kart 8: Deluxe
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. Call of Duty: Black Ops Cold
  6. Minecraft (Switch)
  7. Grand Theft Auto 5
  8. Ring Fit Adventure
  9. Spider-Man: Miles Morales
  10. Just Dance 2021