Tρίτο εντυπωσιακό ορόσημο πωλήσεων για το Valheim και νέο ρεκόρ παικτών

Το νέο indie φαινόμενο;
20 Φεβρουαρίου 2021 11:51
Tρίτο εντυπωσιακό ορόσημο πωλήσεων για το Valheim και νέο ρεκόρ παικτών

Έχουν περάσει μόλις μερικά εικοσιτετράωρα απ' όταν σας ενημερώσαμε πως το Valheim έφτασε τις 2 εκατομμύρια πωλήσεις, με την ομάδα ανάπτυξής του να ευχαριστεί κατενθουσιασμένη την κοινότητα. Τελικά, το ορόσημο αυτό δεν κράτησε και πολύ, αφού τώρα μαθαίνουμε πως μέσα στις τέσσερις επόμενες ημέρες το παιχνίδι πούλησε ένα ακόμη εκατομμύριο. Αυτό σημαίνει πως ο viking survival τίτλος έχει πουλήσει συνολικά τρία εκατομμύρια μέσα σε 16 ημέρες.

Η ασύλληπτη αυτή επιτυχία για ένα φαινομενικά εντελώς άγνωστο παιχνίδι πριν από περίπου δύο εβδομάδες, έχει συνοδευτεί και από υψηλά στατιστικά στο Twitch. Ο τίτλος φιγουράρει τακτικά στις πρώτες θέσεις της streaming υπηρεσίας και πλέον οι χρήστες της έχουν παρακολουθήσει πάνω από 20 εκατομμύρια ώρες Valheim gameplay.

Το εντυπωσιακότερο όλων είναι πως ο τίτλος έσπασε και νέο ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών στο Steam. Προηγουμένως, το παιχνίδι είχε φτάσει τους 392,862 ταυτόχρονους παίκτες, αλλά και το φράγμα των 400,000 έμελλε να σπάσει. Μέσα στο τελευταίο εικοσιτετράωρο υπήρξε μια στιγμή με 416,312 ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό νούμερο που ακόμα και πολυδιαφημισμένοι AAA τίτλοι καταφέρνουν σπάνια.

Πρόσφατα και η ομάδα των Unboxholics δοκίμασε τον τίτλο, σε ένα 12ώρο live stream που μπορείτε να παρακολουθήσετε πατώντας εδώ.

Tags: