Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία ρίχνουν σαγόνια με το νέο update του Microsoft Flight Simulator

Κυκλοφόρησε το τρίτο World Update
17 Φεβρουαρίου 2021 12:26
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία ρίχνουν σαγόνια με το νέο update του Microsoft Flight Simulator

Έπειτα από μερικές καθυστερήσεις, η Microsoft και η ομάδα ανάπτυξης Asobo τήρησαν την υπόσχεσή τους και κυκλοφορήσαν το ολοκαίνουργιο World Update του Microsoft Flight Simulator. Η συγκεκριμένη ενημέρωση βελτιώνει την αναπαράσταση του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας στην ψηφιακή Γη που έχει δημιουργηθεί για το παιχνίδι.

Για άλλη μια φορά έχει γίνει χρήση υψηλής ανάλυσης 3D φωτογραμμετρίας και έτσι πόλεις όπως το Μπέρμιγχαμ, το Μπρίστολ, το Κέμπριτζ, το Λονδίνο και η Οξφόρδη είναι σχεδόν ολόιδιες με την πραγματική ζωή. Παράλληλα, στο παιχνίδι προστέθηκαν και πέντε νέα αεροδρόμια (Barra, Liverpool, Land’s End, Manchester-Barton και Out Skerries) που έχουν δημιουργηθεί χειροκίνητα με την παραμικρή λεπτομέρεια, και όχι από κάποιον αλγόριθμο. Οι βελτιώσεις δε σταματούν εκεί, μιας και έχει ενημερωθεί και η εμφάνιση 85 ακόμη τοπικών αεροδρομίων, καθώς και συνολικά η ακρίβεια των φυσικών τοπίων.

Στην περιοχή έχουν προστεθεί και ξεχωριστά αρχιτεκτονικά στοιχεία, από βρετανικά αρχοντικά και βικτωριανά σπίτια στην ύπαιθρο, μέχρι πέτρινες δομές, κάστρα και εκκλησίες. Επιπλέον, πάνω από 70 ορόσημα της περιοχής και άλλα σημεία ενδιαφέροντος έχουν βελτιωθεί με εκπληκτικά επίπεδα λεπτομέρειας. Στη λίστα αυτή υπάρχουν γέφυρες, βασιλικά παλάτια, εντυπωσιακοί καθεδρικοί ναοί και, φυσικά, γήπεδα ποδοσφαίρου. Δείτε το trailer που ακολουθεί για να πάρετε μια γεύση.

Το Microsoft Flight Simulator είναι διαθέσιμο για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam και Xbox Game Pass. Σύντομα αναμένεται να προσγειωθεί και στα Xbox Series X και Xbox Series S.