Valheim: Το "viking" survival παιχνίδι καταφέρνει νέο μεγάλο ορόσημο πωλήσεων

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες
16 Φεβρουαρίου 2021 08:15
Valheim: Το "viking" survival παιχνίδι καταφέρνει νέο μεγάλο ορόσημο πωλήσεων

Το Valheim έκανε το ντεμπούτο του στο Steam στις αρχές του Φεβρουαρίου και είναι η πρώτη αναπάντεχη gaming επιτυχία της χρονιάς, ακολουθώντας τα χνάρια των Fall Guys και Among Us. Συγκεκριμένα, μέσα στην πρώτη του εβδομάδα στην αγορά, το παιχνίδι είχε φτάσει τις ένα εκατομμύριο πωλήσεις, όπως σας είχαμε ενημερώσει.

Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου, Iron Gate, αποκάλυψε πως το Valheim έφτασε τις 2 εκατομμύρια πωλήσεις σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα δήλωσε:

Όλοι μας εδώ στην Iron Gate εκτιμούμε πραγματικά όλα τα μηνύματα, την αγάπη, τις ερωτήσεις και τις σκέψεις όλων σας, οπότε παρακαλούμε να συνεχίσετε! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να δουλεύουμε μαζί σας για να φτάσουμε στο Asgard μαζί. Σύντομα θα μοιραστούμε περισσότερα για το περιεχόμενο που έρχεται στο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις πριν ένα εικοσιτετράωρο σας ενημερώσαμε για τον τεράστιο αριθμό ταυτόχρονων παικτών που απολαμβάνουν τον survival τίτλο. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι είχε φτάσει τους 367,443 παίκτες, αλλά αυτό το ρεκόρ δεν άντεξε ούτε μια μέρα. Πλέον ο πήχης ανέβηκε ξανά, με το Valheim να προσελκύει 392,862 ταυτόχρονους παίκτες. Με βάση αυτό το peak, είναι το τρίτο δημοφιλέστερο παιχνίδι στο Steam το τελευταίο εικοσιτετράωρο, μόλις πίσω από το DOTA 2 και το CS:GO.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για ένα παιχνίδι εξερεύνησης και επιβίωσης για έναν έως δέκα παίκτες, το οποίο διαδραματίζεται σε έναν procedurally-generated κόσμο, εμπνευσμένο από την εποχή των Βίκινγκ.

Tags: