Το αφεντικό των PlayStation Studios κορυφώνει το hype για το God of War: Ragnarok του PS5

Νέες δηλώσεις από τον Hermen Hulst
13 Φεβρουαρίου 2021 12:13
Το αφεντικό των PlayStation Studios κορυφώνει το hype για το God of War: Ragnarok του PS5

Δε χωρά αμφιβολία πως το επερχόμενο God of War, το οποίο αναφέρεται συνήθως ως God of War: Ragnarok όσο δεν έχει ακόμη επίσημη ονομασία, είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια των τελευταίων ετών. Μετά από πια παύση για λίγα χρόνια, η λατρεμένη σειρά επέστρεφε με ένα soft reboot το 2018, το οποίο λάτρεψαν παίκτες και κριτικοί, αφού σάρωσε τόσο σε πωλήσεις όσο και σε reviews, αποσπώντας το ένα βραβείο μετά το άλλο. Το sequel αυτομάτως, λοιπόν, έγινε ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της βιομηχανίας.

Τώρα, το αφεντικό των PlayStation Studios, Hermen Hulst, έρχεται να κορυφώσει το hype. Συγκεκριμένα, ο Hulst αποκάλυψε πως το God of War: Ragnarok είναι και για αυτόν προσωπικά το πιο αναμενόμενο παιχνίδι που βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Όντας ο ισχυρός άνδρας των στούντιο της Sony, ο Hulst γνωρίζει για όλα τα επερχόμενα παιχνίδια της εταιρίας και όχι μόνο και αναλογιζόμενοι το ιστορικό του στην Guerrilla, θα μπορούσε κάλλιστα να επιλέξει το Horizon Forbidden West. Η επιλογή του, λοιπόν, είναι αξιοσημείωτη.

Συγκεκριμένα, το υψηλόβαθμο στέλεχος, μιλώντας στο PlayStation Blog δήλωσε:

Το God of War του 2018 ήταν μια φανταστική εμπειρία για μένα. Η σειρά πάντα είχε εξαιρετική δράση και μάχες, αλλά το συναισθηματικό βάθος που έφερε η Santa Monica στην ιστορία του Kratos, όντας πλέον πατέρας, είναι αξιομνημόνευτο. Αυτό ισχύει ειδικά για έμενα, αφού ο γιός μου ήταν μόλις λίγο μεγαλύτερος σε ηλικία από τον Atreus όσο έπαιζα το παιχνίδι. Οπότε η ανταπόκριση που είδαμε και ακούσαμε μετά το μικροσκοπικό απόσπασμα που αποκαλύψαμε στο  PlayStation Showcase τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν συναρπαστική. Ανυπομονώ ο κόσμος να δει επιτέλους τι ετοιμάζει η Santa Monica.

Για την ώρα γνωρίζουμε πως το God of War: Ragnarok βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το PlayStation 5. Η τελική του ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ούτε αν ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και για το PlayStation 4, όπως άλλα επερχόμενα αποκλειστικά των PlayStation Studios.