Το launch trailer του Super Mario 3D World + Bowser's Fury παρουσιάζει μια μάχη γιγάντων

Διαθέσιμη η νέα αποκλειστικότητα του Nintendo Switch
13 Φεβρουαρίου 2021 10:29
Το launch trailer του Super Mario 3D World + Bowser's Fury παρουσιάζει μια μάχη γιγάντων

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του Super Mario 3D World + Bowser's Fury, όπως συνηθίζεται, η Nintendo έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το launch trailer του παιχνιδιού. Αυτό προσκαλεί τους παίκτες να βιώσουν δύο διαφορετικές Mario περιπέτειες: τη γνώριμη εμπειρία του Super Mario 3D World και το αρκετά διαφορετικό Bowser's Fury, στο οποίο όπως βλέπουμε ο γιγαντιαίος Bowser θα βρει το δάσκαλό του στον γιγαντιαίο ‘γατοΜάριο’.

Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.

Το Super Mario 3D World + Bowser's Fury φαίνεται να είναι, λοιπόν, ένα πλούσιο πακέτο και στο review των Unboxholics, ο Γιώργος Πρίτσκας επισημαίνει:

Είναι πολύ δύσκολο να μην προτείνεις το πακέτο του 3D World + Bowser’s Fury. Περιέχει την καλύτερη έκδοση ενός σπουδαίου παιχνιδιού και ένα άκρως ενδιαφέρον και απολαυστικό νέο υπό-κεφάλαιο για την σειρά. Ο όγκος και η ποιότητα του περιεχόμενου που διαθέτει είναι αδιαμφισβήτητα υψηλά ακόμα και αν έχετε ήδη παίξει το 3D World. Το Bowser’s Fury μπορεί, στο τέλος, να μην δίνει αυτό το αίσθημα πληρότητας που έχει ένας “κανονικός” νέος τίτλος, ωστόσο, η πειραματική του διάθεση, η ιδιαίτερη αλλά επιτυχημένη νέα δομή και η αγνή διασκέδαση που είναι σε θέση να προσφέρει, το μετατρέπουν σε ένα πολύ αξιόλογο παιχνίδι που προτείνεται ανεπιφύλακτα.     

Διαβάστε ολόκληρο το review πατώντας εδώ.

Το Super Mario 3D World + Bowser's Fury είναι πλέον διαθέσιμο, αποκλειστικά για το Nintendo Switch.