Εννέα λεπτά χορταστικών gameplay πλάνων από το remaster του NieR Replicant

Μια ακόμη ματιά στο ver.1.22474487139...
13 Φεβρουαρίου 2021 09:10
Εννέα λεπτά χορταστικών gameplay πλάνων από το remaster του NieR Replicant

Η Square Enix προετοιμάζει το έδαφος για την άφιξη του NieR: Replicant ver.1.22474487139... και έτσι έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο χορταστικό gameplay βίντεο, συνολικής διάρκειας εννέα λεπτών.

Σε αυτό βλέπουμε πλάνα combat και εξερεύνησης από την Barren Temple περιοχή, καθώς ο νεαρός πρωταγωνιστής έρχεται αντιμέτωπος με αρχαίους γρίφους, πρέπει να παλέψει με Shades και εν τέλει τα βάζει με ένα επικίνδυνο boss. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουμε να κάνουμε με ένα remaster του αρχικού NieR που είχε κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές μορφές το 2010. Η PS3 έκδοση ονομαζόταν Nier Replicant, με έναν νεότερο κεντρικό πρωταγωνιστή. Ήταν η κεντρική έκδοση και σε αυτή βασίζεται τώρα και το επερχόμενο remaster. Από την άλλη, η έκδοση του Xbox 360 ονομαζόταν NieR: Gestalt και είχε έναν μεγαλύτερο κεντρικό πρωταγωνιστή. Το παιχνίδι μεταφέρει τα γεγονότα που συνέβησαν πριν το NieR: Automata, χωρίς να αποτελεί ωστόσο άμεσο prequel, μιας και τα δύο παιχνίδια δε συνδέονται τόσο στενά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αρχικός τίτλος δεν κυκλοφόρησε ποτέ εκτός Ιαπωνίας, οπότε σίγουρα το remaster αποτελεί καλή ευκαιρία για πολλούς παίκτες.

Το NieR Replicant ver.1.22474487139… αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, Xbox One και PC (μέσω Steam) στις 23 Απριλίου.