Το Chivalry 2 μάς προσκαλεί για μεσαιωνικές μάχες αυτό το καλοκαίρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύφθηκε η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας και η closed beta
12 Φεβρουαρίου 2021 13:41
Το Chivalry 2 μάς προσκαλεί για μεσαιωνικές μάχες αυτό το καλοκαίρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Από το Epic Games Store Showcase δεν έλειψε το Chivalry 2, το οποίο γνωρίζαμε ήδη πως αποτελεί αποκλειστικότητα της πλατφόρμας όσον αφορά τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Αναλυτικότερα, η Torn Banner Studios αποκάλυψε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού και την διεξαγωγή μιας beta.

Το Chivalry 2, λοιπόν, προσκαλεί τους παίκτες για επικές μεσαιωνικές μάχες στις 8 Ιουνίου. Το παιχνίδι θα καταφθάσει με cross-play υποστήριξη στα PC (Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X | S. Οι προ-παραγγελίες του έχουν ξεκινήσει και όσοι αποφασίσουν να επενδύσουν από τώρα θα έχουν εγγυημένη πρόσβαση στην Cross-Play Closed Beta που θα ξεκινήσει στις 26 Μαρτίου.

Η τιμή του παιχνιδιού για την βασική έκδοση διαμορφώνεται στα €39.99, ενώ η Special Edition θα κοστίζει €49.99 προσφέροντας μερικά επιπλέον καλούδια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα μπόνους προ-παραγγελίες και τα περιεχόμενα της ειδικής έκδοσης, καθώς και το βίντεο ανακοίνωσης που είδε τα φώτα της δημοσιότητας στο πλαίσιο του σόου της Epic.