Το πολυαναμενόμενο Axiom Verge 2 έχει πλαίσιο κυκλοφορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Και θα είναι αποκλειστικότητα του Epic Games Store στο PC
12 Φεβρουαρίου 2021 13:30
Το πολυαναμενόμενο Axiom Verge 2 έχει πλαίσιο κυκλοφορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Epic Games Store Showcase, ο Thomas Happ πήρε τη σκυτάλη για να αποκαλύψει πως το Axiom Verge 2 έχει πλέον πλαίσιο κυκλοφορίας. Πρόκειται για το sequel του λατρεμένου Metroidvania τίτλου, το οποίο ο Happ αναπτύσσει μόνος του εδώ και περίπου πέντε χρόνια. Το παιχνίδι είχε ανακοινωθεί το 2019, αλλά λίγο καιρό μετά έλαβε σημαντική καθυστέρηση. Πλέον η κυκλοφορία του έχει δρομολογηθεί για αυτή την άνοιξη στο Nintendo Switch και αποκλειστικά στο Epic Games Store όσον αφορά τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

Για την ιστορία, το Axiom Verge 2 βασίζεται μεν στο πρώτο παιχνίδι, αλλά σύμφωνα με τον Happ δεν αποτελεί κάποιο τυπικό reskin. Αντιθέτως, φιλοδοξεί να εξερευνήσει τα όρια του genre και φέρνει πολλές αλλαγές, με νέους χαρακτήρες, εχθρούς, δυνάμεις και ένα εντελώς νέο περιβάλλον προς εξερεύνηση.

Τέλος, ο Happ επιβεβαίωσε πως κάποια στιγμή ο τίτλος θα καταφθάσει και στο Steam, ωστόσο δε διευκρινίστηκε η διάρκεια της αποκλειστικής συμφωνίας με την Epic. Όσον αφορά τις κονσόλες και πέρα από το Switch, ο δημιουργός άφησε να εννοηθεί πως PlayStation και Xbox εκδόσεις βρίσκονται επίσης καθ’ οδόν.