Καθυστερεί το Axiom Verge 2 του Nintendo Switch

Μεταφέρεται για το 2021
14 Οκτωβρίου 2020 17:30
Καθυστερεί το Axiom Verge 2 του Nintendo Switch

Όταν ο Thomas Happ αποκάλυψε το πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα trailer του Axiom Verge 2, είχε ανακοινώσει πως οι κάτοχοι του Nintendo Switch θα απολάμβαναν το παιχνίδι μέχρι το τέλος του 2020. Δυστυχώς, όπως συνέβη σε αρκετά στούντιο της βιομηχανίες αυτό το δύσκολο έτος, τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το αρχικό πλάνο. Έτσι, στο επίσημο blog του παιχνιδιού, ο δημιουργός ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του μεταφέρεται για το πρώτο μισό του 2021.

Η καθυστέρηση, όπως αναφέρει, εκτός από τις δυσκολίες που έφερε στην ανάπτυξη η πανδημία, οφείλεται επίσης στην πολυπλοκότητα που φέρει το sequel. Για παράδειγμα, ο Happ επισήμανε πως οι εχθροί είναι αρκετά πιο εξελιγμένοι από το αρχικό παιχνίδι, καθώς πλέον αντί να ακολουθούν ένα προκαθορισμένο μονοπάτι, θα είναι πολύ πιο απρόβλεπτοι. Επιπλέον, πολύπλοκος είναι και οπτικός τομέας, ο οποίος μπορεί με τη πρώτη ματιά να μη κάνει εμφανείς τις διαφορές του, ωστόσο κρύβει εκτεταμένες διαφοροποιήσεις στον σχεδιασμό.  

Το Axiom Verge 2 αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch το πρώτο μισό του 2021. Δείτε ξανά το trailer στον player που ακολουθεί.