Τρελές προσφορές σε εκατοντάδες παιχνίδια στο Steam! – Ξεκίνησαν τα “Lunar Sales”

Για τον εορτασμό του κινεζικού νέου έτους!
12 Φεβρουαρίου 2021 11:19
Τρελές προσφορές σε εκατοντάδες παιχνίδια στο Steam! – Ξεκίνησαν τα “Lunar Sales”

Οι πρώτες μεγάλες εκπτώσεις του Steam για το 2021 μόλις ξεκίνησαν! Ναι, το “Steam Lunar New Year Sale” είναι πλέον στον «αέρα», με εκατοντάδες προσφορές για όλα τα γούστα, σε νέους και παλιότερους τίτλους. Αξίζει όμως να αναφερθεί, ότι οι εκπτώσεις αυτές δεν είναι διαθέσιμες για δύο εβδομάδες όπως άλλα sales, αλλά θα βρίσκονται έως και την Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου.

Το Lunar Sale φέρνει προσφορές σε πολλά είδη (genre), όπως co-op παιχνίδια, RPG, anime, fighting, action και πολλά ακόμη. Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, καθημερινά με τις αγορές σας θα μπορείτε να αποκτήσετε και ένα animated Ox sticker, αφιερωμένο στη συγκεκριμένη θεματολογία.

Έτσι, θα βρείτε τίτλους όπως τα Street Fighter V στα €7,99, Don’t Starve Together στα €5,09, The Witcher 3: Wild Hunt στα €5,99, Divinity Original Sin 2: Definitive Edition στα €17,99 και πολλούς ακόμη αμέτρητους τίτλους έως και -85%.


Βρείτε τα Lunar Sales πατώντας εδώ


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει μόνο το Steam τις “Lunar” εκπτώσεις, καθώς υπάρχουν αντίστοιχες προσφορές και σε άλλα ψηφιακά καταστήματα.