Ημερομηνία και ώρα για το μεγάλο ετήσιο event της Blizzard

Αποκαλύφθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα της ψηφιακής BlizzConline
11 Φεβρουαρίου 2021 18:23
Ημερομηνία και ώρα για το μεγάλο ετήσιο event της Blizzard

Μπορεί η πανδημία να έχει βάλει φρένο στα περισσότερα events της gaming βιομηχανίας παγκοσμίως, ωστόσο η Blizzard δεν πτοείται. Συγκεκριμένα, η εταιρία ετοιμάζεται για το BlizzConline, το οποίο αποτελεί την ψηφιακή εκδοχή του BlizzCon event που πραγματοποιεί κάθε χρόνο.

Το σόου θα λάβει χώρα την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου και πιθανότατα θα περιλαμβάνει νέο υλικό και πληροφορίες για άκρως αναμενόμενες κυκλοφορίες, όπως τα Diablo 4 και Overwatch 2. Η μετάδοση του θα γίνει δωρεάν και ζωντανά μέσα από τα κανάλια της εταιρίας στα Twitch και YouTube. Βέβαια, πέρα από το βασικό της κανάλι, θα υπάρχουν ειδικά streams εστιάζοντας στα World of Warcraft, Hearthstone, Diablo, Overwatch, και ‘Strategy’.

Φυσικά, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα για άλλη μια φορά στο Opening Ceremony, το οποίο θα λάβει χώρα στις 12:00 το βράδυ την επόμενη Παρασκευή, στεγάζοντας την πλειοψηφία των νέων ανακοινώσεων.

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του event πατώντας εδώ, ενώ για πλήρης κάλυψη της BlizzConline μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.