Αυτό είναι το νέο παιχνίδι-φαινόμενο του Steam με ένα εκατομμύριο παίκτες σε χρόνο μηδέν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα
11 Φεβρουαρίου 2021 10:24
Αυτό είναι το νέο παιχνίδι-φαινόμενο του Steam με ένα εκατομμύριο παίκτες σε χρόνο μηδέν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν ψάχνετε ένα καινούργιο παιχνίδι να ασχοληθείτε και σας αρέσουν τα survival games, καθώς και η Σκανδιναβική μυθολογία, τότε αυτό το παιχνίδι είναι για εσάς. Ο λόγος γίνεται για το Valheim, ένα survival-adventure παιχνίδι της Iron Gate, που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Steam σε early-access και ήδη σπάει τα ταμεία.

Στον τίτλο ο παίκτης παίρνει τον έλεγχο ενός πολεμιστή που σκοτώθηκε σε μία μάχη και οι Valkyries έφεραν τη ψυχή του στο Valheim, τον δέκατο σκανδιναβικό κόσμο. Ωστόσο, αυτός ο κόσμος είναι πολιορκημένος από πλάσματα του χάους και αρχαίους εχθρούς και καλείστε να φέρετε πίσω την ισορροπία στον κόσμο.

Όπως έγινε γνωστό, μέσα σε μία εβδομάδα περισσότεροι από 1 εκατομμύριο παίκτες ασχολήθηκαν με τον τίτλο, με 160.000 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam, ενώ ανέβηκε πολύ υψηλά σε νούμερα τηλεθέασης στο Twitch με περισσότερους από 127.000 θεατές.

Το Valheim βρίσκεται διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στο Steam μέσω early-access μορφή. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το πιο πρόσφατο trailer του.