Το Minecraft Dungeons σαρώνει και έφτασε τους 10 εκατομμύρια παίκτες

Καθ’ οδόν νέα μεγάλη δωρεάν ενημέρωση
10 Φεβρουαρίου 2021 15:01
Το Minecraft Dungeons σαρώνει και έφτασε τους 10 εκατομμύρια παίκτες

Ο νεότερος spin-off τίτλος του γιγαντιαίου Minecraft franchise, το Minecraft Dungeons, σημειώνει εξαιρετική πορεία και έφτασε τώρα το μεγάλο ορόσημο των 10 εκατομμύρια παικτών.

Το αρχικό ντεμπούτο του είχε πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2020 και όπως σημειώνει η Mojang, μέχρι σήμερα οι παίκτες στα Nintendo Switch, PS4, Xbox One, Xbox Series S/X και Xbox/PC Game Pass έχουν σκοτώσει το τελικό boss 5,934,629 φορές. Αυτό σημαίνει πως περίπου οι μισοί έχουν τερματίσει τον τίτλο.

Το στούντιο δημοσίευσε και άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά, ενώ συγχρόνως αποκάλυψε το Flames of the Nether DLC που θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου, φέρνοντας στο παιχνίδι έξι νέες αποστολές, νέες περιοχές, νέα artifacts, weapons και gear. Παράλληλα, καθ’ οδόν βρίσκεται και η πιο μεγάλη δωρεάν ενημέρωση του παιχνιδιού μέχρι σήμερα που θα καταφθάσει την ίδια ημέρα, προσθέτοντας στο παιχνίδι το Ancient Hunts. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό θα παρέχει στους παίκτες ατελείωτες procedurally-generated end-game αποστολές. Τέλος, οι παίκτες θα λάβουν και μερικά δωρεάν αντικείμενα, αφού το στούντιο γιορτάζει το ορόσημο των 10 εκατομμύρια παικτών.

Περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο πακέτο επέκτασης μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.