Άλλη μια εβδομάδα, άλλος ένα θρίαμβος για το Animal Crossing στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σαρώνει η υβριδική κονσόλα και τα παιχνίδια της
08 Φεβρουαρίου 2021 09:28
Άλλη μια εβδομάδα, άλλος ένα θρίαμβος για το Animal Crossing στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μπορεί να έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τη στιγμή που το Animal Crossing: New Horizons έκανε το ντεμπούτο του, αλλά η αποκλειστικότητα του Nintendo Switch συνεχίζει την εξαιρετική εμπορική πορεία της σα να μην πέρασε μια μέρα. Συγκεκριμένα, για άλλη μια εβδομάδα ο τίτλος κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των UK Charts, όντας η retail κυκλοφορία με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Είναι ξεκάθαρο πως το Switch θριαμβεύει στη Μ. Βρετανία, αφού στη δεύτερη θέση συναντάμε το Mario Kart 8: Deluxe, το οποίο επίσης αποτελεί αποκλειστικότητα. Στην τρίτη θέση των charts βρίσκεται οριακά το Call of Duty: Black Ops Cold War, αφού Ring Fit Adventure δεν κατάφερε να κάνει όλη την τριάδα να έχει άρωμα Nintendo για μόλις 52 αντίτυπα. Παρ’ όλ’ αυτά, η δεκάδα συνολικά ανήκει στο Switch, αφού στη θέση έξι έχουμε το Minecraft (Switch), ενώ ακολουθεί ένατο και το Super Mario 3D All-Stars.

Η νέα κυκλοφορία της εβδομάδας, το Werewolf: The Apocalypse – Earthbound έκανε το ντεμπούτο του στην θέση 36, ενώ η μεγαλύτερη φετινή retail κυκλοφορία, το Hitman 3 έπεσε εκτός δεκάδας στης θέση 17.

Ακολουθεί αναλυτικά η δεκάδα των εμπορικότερων retail τίτλων στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 7 Φεβρουαρίου.

  1. Animal Crossing: New Horizons
  2. Mario Kart 8: Deluxe
  3. Call of Duty: Black Ops Cold War
  4. Ring Fit Adventure
  5. Minecraft (Switch)
  6. Grand Theft Auto 5
  7. Just Dance 2021
  8. FIFA 21
  9. Super Mario 3D All-Stars
  10. Assassin's Creed Valhalla