Μάλλον τα Diablo 4 και Overwatch 2 χάνουν το 2021 – Επιβεβαιώθηκε νέο Call of Duty και ένα Remaster

Μην περιμένετε τη συνέχεια του Overwatch ή του Diablo φέτος
05 Φεβρουαρίου 2021 08:26
Μάλλον τα Diablo 4 και Overwatch 2 χάνουν το 2021 – Επιβεβαιώθηκε νέο Call of Duty και ένα Remaster

Στο πλαίσιο των οικονομικών αποτελεσμάτων των τελευταίων μηνών της Blizzard, η εταιρία επιβεβαίωσε ότι δύο πολύ σημαντικά της παιχνίδια δε θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021. Ο λόγος γίνεται για τα Diablo 4 και Overwatch 2, τα οποία έχουν ανακοινωθεί αρκετό καιρό και οι fans ήλπιζαν ότι θα έμπαιναν στον κόσμο τους φέτος.

Παρόλο που δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της κλήσης με τους μετόχους, η Blizzard γνωστοποίησε ότι το Overwatch 2 πέρασε ένα σημαντικό ορόσημο τον Δεκέμβριο του 2020, που συμμετείχαν εκατοντάδες προγραμματιστές σε αυτό. Μάλιστα, είπε ότι αισθάνεται πολύ σίγουρη γι’ αυτό το παιχνίδι.

Παρόλα αυτά, η διοίκηση της εταιρίας επιβεβαίωσε ότι φέτος θα έχουμε ολοκαίνουργιο Call of Duty, χωρίς φυσικά να αναφέρει ποιο στούντιο το αναπτύσσει ή ποια σειρά του franchise θα συνεχιστεί. Επιπροσθέτως, μάθαμε ότι το Call of Duty: Warzone θα υποστηριχθεί και μελλοντικά, ακόμη κι όταν το νέο κεφάλαιο της σειράς κυκλοφορήσει, αφού έχει ασταμάτητα κέρδη για την εταιρία. Μάλιστα, ανέφερε ότι τα όπλα των main COD παιχνιδιών θα συνεχιστούν να έρχονται στο Warzone, όπως ακριβώς συνέβη και με το πρόσφατο Cold War.

Στη συνέχεια, η διοίκηση της Blizzard είπε ότι θα υπάρξουν κι άλλα “remastered” παιχνίδια της σειράς, χωρίς να μιλήσει περισσότερο γι’ αυτό. Αυτή η είδηση, έρχεται στο φως μετά τις αναφορές ότι η εταιρία έχει αγοράσει την Vicarious Visions για να δουλέψει πάνω στο remaster του Diablo 2.

Τέλος, στην αναφορά αυτή, η Bliizard έκανε γνωστό ότι η σειρά Call of Duty, από το 2003 μέχρι και σήμερα, έχει φέρει έσοδα που αγγίζουν τα $27 δισεκατομμύρια.