Όχι ένα, αλλά δύο δωρεάν παιχνίδια από το Epic Games Store που δεν πρέπει να χάσετε

Η Epic συνεχίζει τις προσφορές!
04 Φεβρουαρίου 2021 19:12
Όχι ένα, αλλά δύο δωρεάν παιχνίδια από το Epic Games Store  που δεν πρέπει να χάσετε

Όπως κάθε Πέμπτη απόγευμα, έτσι και σήμερα, η Epic Games αποκάλυψε τα νέα παιχνίδια που μπορείτε να αποκτήσετε μέσα από το Epic Games Store, χωρίς κανένα κόστος. Παρόλα αυτά, σήμερα, αντί για έναν τίτλο σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε δικούς σας δύο τίτλους εντελώς διαφορετικούς -σε ύφος- μεταξύ τους.

Αρχικά ξεκινάμε με το “For The King”. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής, με turn-based combat και αρκετούς roguelike μηχανισμούς, όπου το κάθε map έχει διαφορετικά μονοπάτια για να ακολουθήσετε είτε μόνοι σας, είτε με φίλους μέσω co-op.

Το 2ο παιχνίδι είναι το Metro Last Light Redux, μια εμπειρία πρώτου προσώπου από την 4A Games που είναι βασισμένη στην ομότιτλη νουβέλα του Dmitry Glukhovsky. Καλείστε, λοιπόν, να ζήσετε ένα εφιαλτικό ταξίδι στα ερείπια της Μόσχας, όπου οι επιζώντες ενός πυρηνικού πολέμου αναγκάζονται να ζήσουν σε υπόγειες σήραγγες του Metro. Ο παίκτης παίρνει τον έλεγχο του Artyom, ενός άντρα που πρέπει να σώσει τον σταθμό του σπιτιού του από τους κινδύνους που κρύβονται μέσα.


Αποκτήστε το “For the King” πατώντας εδώ.

Κάντε δικό σας το Metro Last Light Redux πατώντας εδώ.


Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.