Το Narita Boy είναι ένα νέο παιχνίδι βγαλμένο από την techno των 80s (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια διαφορετική περιπέτεια ετοιμάζει το Ισπανικό στούντιο
04 Φεβρουαρίου 2021 12:49
Το Narita Boy είναι ένα νέο παιχνίδι βγαλμένο από την techno των 80s (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Team17 σε συνεργασία με το Studio Koba ενώνουν τις δυνάμεις και δημιουργούν το Narita Boy, ένα side-scrolling ή μάλλον μία 80s techno περιπέτεια που αναμένεται να καταφθάσει για PC και κονσόλες μέσα στην άνοιξη.

Πρόκειται για μία ιστορία αγάπης που λαμβάνει χώρα τη δεκαετία του 1980 και θέλει να σας ταξιδέψει σε ένα παιχνίδι που είναι μέσα σε ένα…παιχνίδι! Ναι, καλά διαβάσατε. Εκεί θα βρεθείτε αντιμέτωποι με πολύ ισχυρά bosses, αρκετούς γρίφους που πρέπει να λύσετε και θα μπορέσετε να ανακαλύψετε όλα τα μυστικά που κρύβει το Digital Kingdom, καθώς και ο δημιουργός αυτού του παιχνιδιού.

Θα πάρετε, λοιπόν, τον έλεγχο ενός πολεμιστή που είναι εξοπλισμένος με ένα Techno-Sword, ένα θρυλικό όπλο που είναι ικανό για επιθέσεις από κοντινή απόσταση, καθώς και ένα shotgun για μακρινή απόσταση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιπέτειας, θα εξερευνήσετε επίσης τις αναμνήσεις του δημιουργού που αποκαλύπτει την ιστορία του, από τα πρώτα του χρόνια του στην Ιαπωνία, μέχρι τη δημιουργία του και τη σύνδεσή του με το “Ψηφιακό Βασίλειο”.

Το Narita Boy θα κυκλοφορήσει την άνοιξη για PS4, Xbox one, Nintendo Switch και PC. Δείτε το πρώτο "80s trailer" του παρακάτω.