Ενδεχόμενο για περισσότερες αλλαγές στο 2ο μέρος του Final Fantasy VII Remake

Το στούντιο δουλεύει σκληρά για να αλλάξει και το σύστημα της μάχης
01 Φεβρουαρίου 2021 14:37
Ενδεχόμενο για περισσότερες αλλαγές στο 2ο μέρος του Final Fantasy VII Remake

Οι Naoki Hamaguchi και Yoshinori Kitase μέσα από το CEDEC, μίλησαν για τη λίγο διαφορετική τροπή και προσέγγιση που παίρνει η ομάδα ανάπτυξης για το 2ο part του Final Fantasy VII Remake. Οι προγραμματιστές πίσω από το ατιτλοφόρητο sequel του Final Fantasy 7 Remake, έδωσαν μια συνέντευξη στο The Computer Entertainment Developers Conference, όπου αναγνώρισαν την αφηγηματική δομή της συνέχειας και υπαινίχθηκαν ότι -κατά πάσα πιθανότητα- θα υπάρξουν περισσότερες αλλαγές σε σχέση με το αρχικό παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Kitase τόνισε ότι στόχος του ήταν να ανατρέψει τις προσδοκίες των παικτών, να τους ξεγελάσει δηλαδή με τη θετική έννοια του όρου. Έτσι, λοιπόν, θέλει να συνεχίσει και με το Part 2 του Remake.

Επίσης, όσον αφορά τη μεταφορά της ιστορίας από το αρχικό παιχνίδι του PS1, ο Kitase σχολίασε ότι η ομάδα ανάπτυξης στοχεύει να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο λεπτομέρειας με αυτό που είδαμε στο “Part 1”, με σκοπό όχι μόνο να εκπλήξει, αλλά να ξεπεράσει τις προσδοκίες των παικτών.

Επιπροσθέτως, τόνισε ότι το στούντιο εργάζεται σκληρά και στο σύστημα μάχης, το οποίο αναμένεται να είναι ακόμη πιο βαθύ και λεπτομερέστατο, καθώς ετοιμάζουν νέους μηχανισμούς. Όπως γνωστοποίησε ο Hamaguchi έχουν πολλές νέες ιδέες στο «τραπέζι» που τους επιτρέπουν να δημιουργήσουν νέες εκπλήξεις στο σύστημα μάχης.

Το Final Fantasy VII Remake κυκλοφόρησε πέρυσι σημειώνοντας τεράστια εμπορική πορεία, με το 2o part να βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη. Δυστυχώς, όμως, δε γνωρίζουμε πότε να το περιμένουμε, καθώς η Square Enix παραμένει σιωπηλή εδώ και πολλούς μήνες.