Το Silent Hill επιστρέφει ξανά…σε DLC party παιχνιδιού

Συνεχίζει τις συνεργασίες η Konami
01 Φεβρουαρίου 2021 12:50
Το Silent Hill επιστρέφει ξανά…σε DLC party παιχνιδιού

Τον τελευταίο καιρό το όνομα Silent Hill ακούγεται αρκετά συχνά στους gaming κύκλους, από το horror παιχνίδι The Medium που δηλώνει εμπνευσμένο από την ιστορική σειρά και έχει επιστρατεύσει τον Akira Yamaoka για τη μουσική του, στο επίσημο DLC του Dead by Daylight, μέχρι τον ‘κουλοχέρη’ που ετοίμασε η ίδια η Konami το 2019.

Τώρα, οι δημιουργίες της Team Silent έρχονται ξανά στο προσκήνιο χάρη στο νέο DLC του Dark Deception: Monsters & Mortals. Η Konami συνεργάστηκε με τους δημιουργούς του party παιχνιδιού στην Glowstick Entertainment για να ενσωματώσουν Silent Hill περιεχόμενο. Βέβαια, για την ώρα δε γνωρίζουμε τι ακριβώς θα έρθει στο παιχνίδι με το εν λόγω πακέτο επέκτασης, ωστόσο στη δημοσιότητα δόθηκε ένα teaser βίντεο για να προετοιμάσει το έδαφος.

Δείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση παρακάτω.

Η Konami φαίνεται ιδιαίτερα πρόθυμη να κάνει license το franchise της σε άλλους δημιουργούς τον τελευταίο καιρό. Ίσως αυτό να είναι ένα ακόμη σημάδι για τις έντονες φήμες που ναι μεν καταρρίφθηκαν, αλλά είχαν κάνει το γύρο του διαδικτύου τον περασμένο χρόνο και ήθελαν το PlayStation να έχει αναλάβει την επιστροφή της σειράς. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά, οπότε θα χρειαστεί να κάνουμε περισσότερη υπομονή.