Πάγωσε η κόλαση: Αποκλειστικό του PlayStation όντως θα κυκλοφορήσει στο Xbox; (ΕΙΚΟΝΑ)

Διέρρευσε το εξώφυλλο
31 Ιανουαρίου 2021 19:43
Πάγωσε η κόλαση: Αποκλειστικό του PlayStation όντως θα κυκλοφορήσει στο Xbox; (ΕΙΚΟΝΑ)

Πριν μερικά χρόνια αν έλεγες σε κάποιον λάτρη της SEGA πως Sonic παιχνίδι θα κυκλοφορούσε σε Nintendo κονσόλα, μάλλον θα τον έπιανε σπαστικό γέλιο. Τελικά, ο Mario και ο Sonic έχουν βρεθεί μέχρι και στο ίδιο παιχνίδι και τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται. Συγκεκριμένα, κάτι αντίστοιχο συνέβη με το PlayStation, το οποίο ετοιμάζεται για το ντεμπούτο μιας μέχρι πρότινος αποκλειστικής σειράς του στις Xbox κονσόλες.

Όπως αρχικά σας είχαμε μεταφέρει πριν ένα χρόνο περίπου, το επόμενο MLB The Show φαίνεται πως όντως θα κυκλοφορήσει και στο Xbox. Πρόκειται για μια σειρά που αναπτύσσεται από την εσωτερική ομάδα των PlayStation Studios, Sony San Diego Studio και η οποία για πολλά χρόνια κυκλοφορούσε αποκλειστικά στις PlayStation κονσόλες. Αυτό θα αλλάξει με το φετινό παιχνίδι, αφού τα εξώφυλλά του διέρρευσαν από έναν έμπιστο leaker και υπάρχει και Xbox έκδοση. Στο παρελθόν, ο ίδιος leaker είχε διαρρεύσει και εξώφυλλα των NBA 2K παιχνιδιών.

Ναι, μπορεί να μοιάζει τρομερά περίεργο, αλλά το λογότυπο των PlayStation Studios βρίσκεται σε συσκευασία Xbox παιχνιδιού.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝚊𝚗𝚎𝚛𝚍𝚢𝚍𝚊𝚍 (@anerdydad)

Για την ώρα η Sony δεν έχει πραγματοποιήσει την επίσημη αποκάλυψη του παιχνιδιού, επομένως σας προτείνουμε να είστε επιφυλακτικοί με τις παραπάνω πληροφορίες. Πάντως, το γεγονός ότι έχουμε διαρροή εικόνων, δείχνει ότι η ανακοίνωση βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, μιας και έχουμε να κάνουμε και με ετήσια κυκλοφορία.

Αυτή η κίνηση ενδεχομένως να έγινε εξαιτίας των δικαιωμάτων του franchise, μιας και μιλάμε για αθλητικό τίτλο που βασίζεται στην πνευματική ιδιοκτησία του MLB. Αν αναλογιστούμε πάντως πως πλέον τα περισσότερα παιχνίδια έχουν cross-platform multiplayer, καθώς και την παραπάνω εξέλιξη, σίγουρα η βιομηχανία είναι πιο φιλική και ανοιχτή σε συνεργασίες από ποτέ. Κάποιοι ίσως περιμέναν από τη Microsoft μια τέτοια κίνηση, όπως έκανε πρόσφατα με τα Ori στο Switch, αλλά φαίνεται πως το πρώτο βήμα ανήκει τελικά στο PlayStation. Ποιος ξέρει, όμως, τι μας επιφυλάσσει το μέλλον;