Ο νέος χαρακτήρας του Apex Legends «παίζει με τη φωτιά» στα πρώτα gameplay πλάνα του

Λίγες ώρες έμειναν για την 8η σεζόν!
31 Ιανουαρίου 2021 15:21
Ο νέος χαρακτήρας του Apex Legends «παίζει με τη φωτιά» στα πρώτα gameplay πλάνα του

Η 8η σεζόν του Apex Legends είναι λίγα εικοσιτετράωρα μακριά και η Respawn συνεχίζει να την προμοτάρει δημοσιεύοντας νέες πληροφορίες και trailers. Συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι του παιχνιδιού, κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο gameplay βίντεο του Fuse, του νέου χαρακτήρα που κάνει ντεμπούτο με τη νέα σεζόν.

Ο Walter "Fuse" Fitzroy είναι ο 16ος κατά σειρά χαρακτήρας του battle royale τίτλου και είναι πανέτοιμος να μπει στην αρένα του Kings Canyon και να φέρει τον πανικό με τα explosives του. Έτσι, λοιπόν, μέσα από ένα βίντεο με διάρκεια το ενάμιση λεπτό, παίρνουμε μια πολύ καλή γεύση από τα abilities και το χαμό που προκαλεί ο Fuse μέσα από την ειδικότητά του στα grenades.

Το Grenadier skill που έχει, μπορεί να αποθηκεύει μία ακόμη χειροβομβίδα σε σχέση με τους άλλους ήρωες και να τη ρίξει από πιο μακριά, πιο γρήγορα, με περισσότερη ακρίβεια και όλα αυτά χάρη στο μηχανικό του χέρι. Εκτός από αυτό, όμως, είναι εξοπλισμένος και με το Knuckle Cluster που εκτοξεύει πολλά mines για aoe damage στους εχθρούς.

Επίσης, η Ultimate του λέγεται Motherlode και εκτοξεύει τεράστιες πύρινες λαίλαπας, οι οποίες όταν εκρήγνυνται περικυκλώνουν τους αντιπάλους.

Η όγδοη σεζόν με ονομασία “Mayhem” θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου. Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.