Το νέο Tomb Raider θα ενώσει το timeline των αρχικών παιχνιδιών και της τελευταίας τριλογίας

Η Lara Croft γίνεται 25 ετών!
30 Ιανουαρίου 2021 11:19
Το νέο Tomb Raider θα ενώσει το timeline των αρχικών παιχνιδιών και της τελευταίας τριλογίας

Η Crystal Dynamics προέβη σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις, όσον αφορά το μέλλον του Tomb Raider franchise. Η δημοφιλής σειρά θα γιορτάσει φέτος τα 25α γενέθλιά της και φαίνεται πώς οι νέες περιπέτειες της Lara Croft θα είναι εντελώς διαφορετικές, σε σχέση με την τελευταία τριλογία που έκλεισε με το Shadow of the Tomb Raider.

Έτσι, μάθαμε ότι το επόμενο Tomb Raider θα ενώσει το timeline από τα πρωτότυπα παιχνίδια της Core Design, με τους δικούς της τίτλους. Συγκεκριμένα, ο game director της Crystal Dynamics αποκάλυψε ότι έχει μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον της σειράς, αλλά φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι ανακοινώνει κάτι επίσημα αυτή τη στιγμή.

Η δική μας τριλογία που ξεκίνησε το 2013 μετέφερε την ιστορία των πρώτων χρόνων της Lara, όταν από επιζών, έγινε ηρωίδα και τελικά κατέληξε να γίνει η “Tomb Raider”. Τα κλασσικά παιχνίδια έδειχναν μία πολύ έμπειρη εξερευνήτρια που γυρίζει τον κόσμο, βρίσκει μυστικά που στέκεται στα πόδια της χωρίς να χρειάζεται κανέναν.

Οραματιζόμαστε το μέλλον του Tomb Raider να ξεδιπλώνεται μετά από όλες αυτές τις περιπέτειες, λέγοντας νέες ιστορίες που βασίζονται στα παιχνίδια της Core Design και στα δικά μας, προσπαθώντας να ενώσουμε αυτά τα timelines.

Με την πολύ εκτενή ιστορία του Tomb Raider, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο και ζητάμε την υπομονή σας, καθώς βαδίζουμε προς την διαδικασία της ανάπτυξης. Δε σχεδιάζουμε να ανακοινώσουμε κάτι προς το παρόν.

Η Crystal Dynamics σχεδιάζει να γιορτάσει τα 25α γενέθλια του franchise μέσα στη χρονιά με το να παρουσιάζει fan art της Laca Croft, καθώς και cosplay, συνεντεύξεις, livestreams και πολλές εκπλήξεις, ξεκινώντας τον Φεβρουάριο.