Το Hitman 3 ξεπερνά τον προκάτοχό του και κατακτά την κορυφή των UK charts

Με την έκδοση του PS5 να σαρώνει
25 Ιανουαρίου 2021 10:46
Το Hitman 3 ξεπερνά τον προκάτοχό του και κατακτά την κορυφή των UK charts

Το Hitman 3 ήταν ο βασιλιάς των retail πωλήσεων στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου την προηγούμενη εβδομάδα, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση των UK Charts. Οι retail πωλήσεις του στη συγκεκριμένη αγορά ήταν 17% καλύτερες από τον προκάτοχό του και αν λάβουμε υπόψη πως η IO Interactive ανακοίνωσε και πως οι ψηφιακές πωλήσεις του έσπασαν ρεκόρ, το φινάλε της τριλογίας φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα.

Η PlayStation 5 έκδοση του παιχνιδιού ήταν με διαφορά αυτή που κυριάρχησε, όντας υπεύθυνη για το 49% των πωλήσεων. Στην έκδοση των Xbox κονσολών αναλογεί το 27%, ενώ τα υπόλοιπα αντίτυπα αφορούν την PS4 έκδοση.

Σε αυτό βοήθησε σημαντικά και το γεγονός ότι περισσότερες PS5 κονσόλες έφτασαν επιτέλους στα ράφια των καταστημάτων μέσα στην συγκεκριμένα εβδομάδα, οπότε πολλοί παίκτες επέλεξαν το Hitman για να συνοδεύσει τη νέα τους κονσόλα. Παράλληλα, σημαντικά αυξήθηκαν και οι πωλήσεις του Spider-Man: Miles Morales που κατέλαβε την τέταρτη θέση των charts για τον ίδιο λόγο, ενώ και οι πωλήσεις των Call of Duty: Black Ops Cold War και Assassin's Creed Valhalla αυξήθηκαν σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Φυσικά, το Nintendo Switch συνέχισε την φρενήρης πορεία του με τέσσερα παιχνίδια του να φιγουράρουν στην πρώτη δεκάδα.

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα με τα εμπορικότερα retail παιχνίδια στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 23 Ιανουαρίου.

  1. Hitman 3
  2. Animal Crossing: New Horizons
  3. Mario Kart 8: Deluxe
  4. Spider-Man: Miles Morales
  5. Call of Duty: Black Ops Cold War
  6. Grand Theft Auto 5
  7. Ring Fit Adventure
  8. Just Dance 2021
  9. Minecraft (Switch)
  10. FIFA 21