Ημερομηνία κυκλοφορίας, συλλεκτικές εκδόσεις και πρώτα gameplay πλάνα από το Resident Evil Village

Δε θα πρέπει να περιμένετε πολύ για τον τίτλο!
22 Ιανουαρίου 2021 00:13
Ημερομηνία κυκλοφορίας, συλλεκτικές εκδόσεις και πρώτα gameplay πλάνα από το Resident Evil Village

Πιστή στο ραντεβού της, η Capcom, μέσα από το Resident Evil Showcase event, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer από το επερχόμενο Resident Evil Village. Σε αυτό παίρνουμε μια πολύ ικανοποιητική γεύση από τους χαρακτήρες που θα συναντήσουμε στο ταξίδι μας και φυσικά θα κάνουν δύσκολη τη ζωή του Ethan Winters.

Φτιαγμένο με την φρεσκαρισμένη RE Engine ο όγδοος τίτλος της σειράς λαμβάνει χώρα σε ένα ερημωμένο χωριό κοντά σε ένα κάστρο που έχει έντονο άρωμα από το Resident Evil 4. Στα πρώτα πλάνα που δημοσιεύτηκαν, το gameplay είναι αρκετά εμπλουτισμένο σε σχέση με το RE:VII, αφού εκτός από first-person που υπάρχει και εδώ, ο Ethan θα έχει περισσότερες επιλογές για το πως θα προσεγγίσει μία μάχη, ενώ το inventory είναι αρκετά αλλαγμένο και θυμίζει την βαλίτσα του RE4.

O The Duke είναι ο επίσημος πωλητής του παιχνιδιού, που επίσης έχει κάτι από τον εμβληματικό merchant του RE4, με τον Ethan να μπορεί να αναβαθμίζει τα όπλα του ή να αγοράζει καινούργια.

Επίσης, η Capcom αποκάλυψε και τις Digital Deluxe Edition για όλες τις πλατφόρμες, καθώς και την Collector’s Edition που είναι διαθέσιμη μόνο για κονσόλες και έρχεται με μία φιγούρα του Chris Redfield, artbook, steelbook και άλλα καλούδια. Επίσης, θα καταφθάσει και ένα bundle με τα Resident Evil Village, καθώς και το Resident Evil VII για εκείνους που δεν είχαν ασχοληθεί με τον έβδομο τίτλο της σειράς. Ωστόσο, όσοι κάνουν pre-order το Resident Evil Village από το PS Store θα λάβουν εντελώς δωρεάν και το επίσημο soundtrack του τίτλου.

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει τελικά και για τα PlayStation 4 και Xbox One μαζί με τις εκδόσεις των PS5, Xbox Series X|S και PC και επιτέλους μάθαμε ότι θα έρθει στις 7 Μαΐου του 2021, με τις προ παραγγελίες να ξεκινούν από σήμερα.

Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα παρακάτω.