Έρχονται νέα παιχνίδια στο σύμπαν του PUBG για PC, κονσόλες και smartphones 

Όχι δεν είναι μόνο το Callisto Protocol

Έρχονται νέα παιχνίδια στο σύμπαν του PUBG για PC, κονσόλες και smartphones

Όπως φαίνεται, το The Callisto Protocol, το οποίο ανακοινώθηκε στα πρόσφατα The Game Awards, είναι μόνo η αρχή για το εκτεταμένο PUBG σύμπαν. Η PUBG Corp. έχει μεγάλα πλάνα για το μέλλον και ετοιμάζει διάφορα νέα projects για PC, κονσόλες και smartphones, όλα στο σύμπαν του battle royale φαινομένου.

Οι πληροφορείς προέρχονται από τον Kim Chang-han, CEO της Krafton, η οποία είναι η μητρική εταιρία της PUBG Corp. Μιλώντας, στο Bloomberg, λοιπόν, ο Kim τόνισε πως η εταιρία δε σκοπεύει να βασιστεί στο θαύμα της μιας μοναδικής επιτυχίας. Αντιθέτως, σχεδιάζει ένα mobile παιχνίδι που θα βασίζεται στο PUBG γι’ αυτόν τον χρόνο, ένα ακόμη σχετικό με το PUBG παιχνίδι για PC και κονσόλες μέχρι το επόμενο έτος και το horror project The Callisto Protocol, το οποίο αναμένεται το 2022.

Όπως μεταφέρει το Eurogamer, νωρίτερα αυτό το μήνα ο PUBG leaker ονόματι ‘Player IGN’ ανακάλυψε στοιχεία που δείχνουν πως η εταιρία δουλεύει πάνω στο PUBG 2.0 και το PUBG Mobile 2.0, τα οποία θα είναι κανονικά sequels. Ενδεχομένως τα παιχνίδια που αναφέρει ο CEO της εταιρίας στην εν λόγω συνέντευξη να είναι αυτά. Ωστόσο, για την ώρα μπορούμε να κάνουμε μόνο εικασίες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το 2022 θα πάρουμε μια δόση από το τι συνέβη στο σύμπαν του PUBG αρκετά χρόνια στο μέλλον, μέσα από το Callisto Protocol. Η δράση του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα το 2320 σε ένα περιβάλλον που θυμίζει έντονα Dead Space.

Για οποιαδήποτε νέα σχετική ανακοίνωση, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

0 comment(s)

End of content

No more pages to load