Αποκαλύφθηκαν οι PC απαιτήσεις συστήματος του The Medium

Και φαίνεται «ζόρικο»...
20 Ιανουαρίου 2021 11:17
Αποκαλύφθηκαν οι PC απαιτήσεις συστήματος του The Medium

Το The Medium είναι το νέο ψυχολογικό horror της Bloober Team, η οποία ευθύνεται μεταξύ άλλων για τα Layers of Fear και Blair Witch. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S, όσον αφορά τις κονσόλες. Έτσι, για να προετοιμάσει το έδαφος, η πολωνική ομάδα αποκάλυψε τώρα τις PC απαιτήσεις συστήματος.

Ο τίτλος υποστηρίζει ray-tracing τεχνολογίες και σε γενικές γραμμές μοιάζει εξαιρετικά απαιτητικός, αν κάποιος θέλει να έχει και ray-tracing και υψηλά settings. Τα minimum specs από την άλλη είναι βατά, αφού ένας Ryzen 5 και μια GTX 1060 αρκούν για να βιώσει κάποιος το παιχνίδι σε 1080p/30fps και low settings.

Δείτε αναλυτικά τις PC απαιτήσεις συστήματος του The Medium μέσα από τον πίνακα που ακολουθεί.

Για την ιστορία, το The Medium υπόσχεται μια αρκετά διαφορετική gameplay εμπειρία χάρη στον Dual Reality μηχανισμό του και αξίζει να σημειωθεί πως το soundtrack συνθέτει ο θρυλικός Akira Yamaoka των Silent Hill, μαζί με τον Arkadiusz Reikowski. Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι πως μία από τις βασικές πηγές έμπνευσης του τίτλου γενικότερα είναι το Silent Hill 2, το οποίο θεωρείται μέχρι και σήμερα ένα από τα καλύτερα horror παιχνίδια όλων των εποχών.