Το Medium του Xbox Series X ξεδιπλώνει τη φρίκη του στο νέο live-action trailer

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
15 Ιανουαρίου 2021 08:28
Το Medium του Xbox Series X ξεδιπλώνει τη φρίκη του στο νέο live-action trailer

Η πολωνική Bloober Team μάς προσκαλεί στους ανατριχιαστικούς και παράξενους κόσμους του The Medium μέσα από το νέο live-action trailer του παιχνιδιού. Πρόκειται για μια παραγωγή του Platige Image στούντιο και του υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη Tomasz Bagiński που προσπαθεί να αποτυπώσει το κεντρικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού που είναι οι δύο παράλληλοι κόσμοι του.

Το ψυχολογικό horror παιχνίδι υπόσχεται μια αρκετά διαφορετική εμπειρία χάρη στον Dual Reality μηχανισμό και αξίζει να σημειωθεί πως το soundtrack συνθέτει ο θρυλικός Akira Yamaoka των Silent Hill, μαζί με τον Arkadiusz Reikowski. Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι πως μία από τις βασικές πηγές έμπνευσης του τίτλου γενικότερα είναι το Silent Hill 2, το οποίο θεωρείται μέχρι και σήμερα ένα από τα καλύτερα horror παιχνίδια όλων των εποχών.

Το The Medium αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S, όσον αφορά τις κονσόλες. Δείτε το εν λόγω live-action trailer μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.