25 χρόνια Pokémon και η νοσταλγία χτυπά κόκκινο στο επίσημο επετειακό βίντεο

Που θα σας θυμίσει κάτι από τα παιδικά σας χρόνια
14 Ιανουαρίου 2021 12:24
25 χρόνια Pokémon και η νοσταλγία χτυπά κόκκινο στο επίσημο επετειακό βίντεο

Το 2021 σηματοδοτεί τη μεγάλη επέτειο 25 χρόνων της σειράς Pokémon, αφού τα ‘Pocket Monsters: Red και Green’ έκαναν το ντεμπούτο τους στην Ιαπωνία το Φεβρουάριο του 1996 στο θρυλικό Game Boy της Nintendo. Δύο χρόνια μετά, το 1998, κυκλοφόρησαν παγκοσμίως τα Pokémon Red και Blue, τα οποία εδραίωσαν το franchise που μέχρι σήμερα έχει δει αμέτρητα παιχνίδια, ταινίες, anime, merchandise και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Πρόκειται για μια από τις πιο πετυχημένες πνευματικές ιδιοκτησίες όλων των εποχών στον χώρο της ψυχαγωγίας, έχοντας γεμίσει τα ταμεία με πολλά δισεκατομμύρια.

Ξεκινώντας, λοιπόν, τους εορτασμούς, ο επίσημος λογαριασμός τους franchise στο YouTube έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα φανταστικό, νοσταλγικό βίντεο. Με τίτλο ’25 χρόνια αναμνήσεων’, το βίντεο ξεκινά μια αναδρομή που από το Game Boy καταλήγει στο σήμερα, με αναφορές σε πολλά από τα παιχνίδια, το anime, τις κάρτες και άλλα στοιχεία που έχουν λατρέψει οι fans.

Αν θέλετε να νιώσετε ξανά λίγη από τη σπίθα της παιδικής σας ηλικίας, λοιπόν, δείτε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως η The Pokémon Company έχει ετοιμάσει και μια ειδική ιστοσελίδα για τα πολλά επετειακά events, αφιερώματα και ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν.

Tags: