Ισπανός Twitch streamer ισοπεδώνει το ρεκόρ τηλεθέασης όλων των εποχών

Έφτασε περισσότερους ταυτόχρονους θεατές στην ιστορία της πλατφόρμας
13 Ιανουαρίου 2021 12:18
Ισπανός Twitch streamer ισοπεδώνει το ρεκόρ τηλεθέασης όλων των εποχών

Ο streamer David "TheGrefg" Martínez έγραψε ιστορία, αφού κατέχει πλέον το ρεκόρ των περισσότερων ταυτόχρονων θεατών όλων των εποχών στο Twitch. O Ισπανός Fortnite παίκτης ανακοίνωσε πως θα αποκαλύψει το δικό του skin στο παιχνίδι της Epic Games και έτσι περισσότεροι από 2 εκατομμύρια θεατές συντονίστηκαν για να δουν την ζωντανή μετάδοση.

Αναλυτικότερα, σε κάποια στιγμή η τηλεθέαση άγγιξε τα 2.4 εκατομμύρια, τετραπλασιάζοντας τον αριθμό των θεατών που κατάφερε να συγκεντρώσει το 2018 ο Ninja, όταν έπαιξε με τον rapper Drake για 635,000 θεατές.

Φυσικά, το Twitch επιβεβαίωσε πως το ρεκόρ ανήκει πλέον στον TheGrefg, μέσα από δημοσίευση στο Twitter.

Ο TheGrefg είναι ο τέταρτος content creator που έχει το δικό του Icon Skin στο battle royale παιχνίδι, ακολουθώντας τους Ninja, Lachlan και Loserfruit.

Το απίστευτο ρεκόρ αυτό μας υπενθυμίζει για άλλη μια φορά πως το Fortnite ζει και βασιλεύει, ενώ είναι μια πολύ αισιόδοξη είδηση και για τους πολυάριθμους ξενόγλωσσους streamers της πλατφόρμας, αφού επιτεύχθηκε από έναν Ισπανό και όχι από κάποιον που μιλά αγγλικά και απευθύνεται αυτομάτως σε περισσότερο κοινό.