Το GTA V είναι το τρίτο μεγαλύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι του 2020 στη Μ. Βρετανία 

Τι και αν πέρασαν 7 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε;

Το GTA V είναι το τρίτο μεγαλύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι του 2020 στη Μ. Βρετανία

Όσο παράξενο και αν σας ακούγεται το Grand Theft Auto V κυκλοφόρησε το μακρινό 2013 τότε που ακόμα είχαμε στα χέρια μας τα PS3 και Xbox 360. Τώρα δύο γενιές μετά το αριστουργηματικό παιχνίδι της Rockstar Games συνεχίζει να γράφει με χρυσά γράμματα την δική του ιστορία όχι μόνο στη βιομηχανία των παιχνιδιών, αλλά γενικότερα σαν προϊόν ψυχαγωγίας. Και πως μετά να μην παίρνει το χρόνο που της αναλογεί η Rockstar για το αναπόφευκτο GTA VI όταν βλέπει πως ακόμα πουλάει σαν ζεστό καρβέλι;

Όπως μεταφέρει το Unilad για μια από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, αυτή της Μ. Βρετανίας και σύμφωνα με την Entertainment Retailers Association, το GTA V κατάφερε να πουλήσει πάνω από 1 εκ. αντίτυπα μέσα στο 2020 και συγκεκριμένα 1.12 εκ. αντίτυπα. Επομένως αποτελεί τον τρίτο μεγαλύτερο σε πωλήσεις τίτλο του έτους, πίσω από το FIFA 21 (2.18 εκ. αντίτυπα) και το Call of Duty: Black Ops Cold War (1.42 εκ.). 

Αυτομάτως ο επτά χρονών τίτλος της Rockstar Games έκανε μεγαλύτερες πωλήσεις από τα Animal Crossing: New Horizons (810.500 αντίτυπα), Assassin's Creed: Valhalla (665.800 αντίτυπα) και The Last of Us: Part II (539.200 αντίτυπα), τα οποία κυκλοφόρησαν εντός του 2020. 

Που να κυκλοφορήσουν δηλαδή και οι αναβαθμισμένες εκδόσεις του GTA V για τα PS5 και Xbox Series X|S, τα οποία αναμένονται στα μέσα του 2021. 

2 σχολιο(α)