Οι NPCs στο Breath of the Wild βασίζονται στα Miis του Wii (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μετά από χρόνια υποθέσεων οι modders δίνουν τη λύση
06 Ιανουαρίου 2021 12:19
Οι NPCs στο Breath of the Wild βασίζονται στα Miis του Wii (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Από το 2017 που κυκλοφόρησε το Nintendo Switch μαζί με το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, υπάρχουν μερικές φήμες όσον αφορά τους NPCs του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, πολλοί πίστευαν ότι οι NPCs που συναντά ο Link στην περιπέτειά του, είναι στην ουσία Miis (τα ανθρωπάκια που μπορούσε να φτιάξει κάποιος στις κονσόλες της εταιρίας, ξεκινώντας με το Wii), τα οποία στη συνέχεια έγιναν “port” μέσα στο παιχνίδι.

Τώρα, ύστερα από τρία ολόκληρα χρόνια, αυτό έρχεται και επιβεβαιώνεται από modders και αποδεικνύουν ότι τα μοντέλα στο Breath of the Wild φτιάχτηκαν από ένα νέο εργαλείο της Nintendo που ονομάζεται UMii. Συγκεκριμένα, η χρήστης του Twitter με ονομασία “HEYimHeroic” ανά τα χρόνια έχει εντοπίσει περισσότερα από 100 «επίσημα» Miis που δημιουργήθηκαν με αυτή την τεχνολογία και τώρα ανακάλυψε πως και το Breath of the Wild κάνει χρήση της.

Προφανώς, τα μοντέλα του Zelda είναι αρκετά διαφορετικά στην τελική τους μορφή, αλλά όπως φαίνεται η Nintendo χρησιμοποίησε τα ίδια χαρακτηριστικά προσώπου και τις ίδιες παραμέτρους, για να εμπλουτίσει ένα τόσο μεγάλο -σε μέγεθος- παιχνίδι.

Τέλος, η κοινότητα προσπάθησε να φτιάξει νέα Miis και να τα εντάξει μέσα στον τίτλο, μέσα από μία διαδικασία που όπως φαίνεται δεν ήταν και τόσο δύσκολη, αφού έπρεπε να μεταφέρουν το Mii τους στο UMii και να αντικαταστήσουν ένα συγκεκριμένο NPC με το δικό τους.