Τα παιχνίδια της Ubisoft στο Xbox Game Pass; - Μια ματιά στις πρόσφατες φήμες

Τι ετοιμάζει η Microsoft;
04 Ιανουαρίου 2021 13:11
Τα παιχνίδια της Ubisoft στο Xbox Game Pass; - Μια ματιά στις πρόσφατες φήμες

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα κάνουν το γύρο του διαδικτύου φήμες που θέλουν τη συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft+ να εντάσσεται στο Xbox Game Pass κάποια στιγμή το 2021. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και το Νοέμβριο του περασμένου έτους, όταν το EA Play ενσωματώθηκε χωρίς επιπλέον χρέωση στο Ultimate πακέτο του Game Pass, μαζί με την κυκλοφορία των Xbox Series X | S, φέρνοντας περίπου 100 παιχνίδια ακόμη στην υπηρεσία.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες δεν είχαν προέλθει από έμπιστη πηγή, ο γνωστός δημοσιογράφος του Windows Central, Jez Corden, ο οποίος έχει διαρρεύσει αμέτρητες πληροφορίες σχετικά με το Xbox στο παρελθόν, ήρθε να ρίξει λάδι στη φωτιά. Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σημείωσε πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες η Microsoft να ετοιμάζει κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν φτάσει στα αυτιά του.

Ωστόσο, στη συνέχεια σημείωσε πως πιθανότατα θα είχαμε να κάνουμε με μια μικρότερη λίστα από παλιότερους τίτλους και όχι με day one κυκλοφορία όλων των παιχνιδιών της γαλλικής εταιρίας, όπως συμβαίνει με το Ubisoft+ στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Παρακάτω ακολουθούν τα σχετικά tweets του.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο γνωστός και έμπιστος insider της Microsoft, Brad Sams, ο οποίος έχει διαρρεύσει πολλές φορές στο παρελθόν έγκυρες πληροφορίες. Με τη σειρά του, λοιπόν, και ο Sams τόνισε πως υπάρχει μια δόση αλήθειας στις φήμες και με βάση τα όσα έχει ακούσει σημειώνει πως δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν βλέπαμε κάποια σχετική συμφωνία μεταξύ Microsoft και Ubiosft, με αντικείμενο φυσικά το Xbox Game Pass.

Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό του βίντεο, το οποίο περιλαμβάνει αναλυτικότερες πληροφορίες.

Όπως όλα δείχνουν, η Microsoft θέλει πάση θυσία να αυξήσει τους συνδρομητές του Xbox Game Pass. Η εταιρία ήδη φέρνει στον κατάλογό του όλα τα παιχνίδια των Xbox Game Studios από την πρώτη μέρα, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους τίτλους της Bethesda, μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της. Με τη συμπερίληψη των τίτλων της EA πριν μερικούς μήνες και τώρα με την ενδεχόμενη άφιξη και των παιχνιδιών της Ubisoft, η υπηρεσία θα γίνει σίγουρα πιο ελκυστική για πολλούς καταναλωτές.