Κλεφτή ματιά στο νέο παιχνίδι του δημιουργού του Shadow of the Colossus;

Τι ετοιμάζει ο Fumito Ueda;
03 Ιανουαρίου 2021 17:56
Κλεφτή ματιά στο νέο παιχνίδι του δημιουργού του Shadow of the Colossus;

Όπως ακριβώς έκανε το 2018, έτσι και τώρα, η GenDesign υποδέχθηκε το νέο έτος δημοσιεύοντας ένα πολύ ενδιαφέρον εικαστικό. Πρόκειται για το στούντιο του θρυλικού game designer Fumito Ueda, ο οποίος είναι υπεύθυνος για πολυβραβευμένα παιχνίδια, όπως τα Shadow of the Colossus, ICO και The Last Guardian. Το εν λόγω εικαστικό, λοιπόν, αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του στούντιο και απεικονίζει το 2021, με κάθε αριθμό να σχηματίζεται από ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Στον πρώτο αριθμό βλέπουμε ένα εικαστικό του ICO, το οποίο είναι και το πρώτο παιχνίδι της ομάδας, ενώ συνεχίζουμε αντίστοιχα με το δεύτερο παιχνίδι της, το Shadow of the Colossus και το The Last Guardian να ακολουθεί. Περισσότερο ενδιαφέρον έχει ωστόσο το εικαστικό που σχηματίζει τον αριθμό ‘1’, αφού δεν μοιάζει να είναι από κάποιο παιχνίδι που γνωρίζουμε ήδη. Το πιο πιθανό είναι ότι μόλις ρίξαμε μια ακόμη κλεφτή ματιά στο νέο παιχνίδι της GenDesign.

Ακολουθεί το σχετικό εικαστικό.

Αν αναλογιστούμε πως ο Ueda πρωτοαναφέρθηκε στο project το 2018, ενώ πέρυσι το Μάρτιο το παιχνίδι απέκτησε και την Epic Games ως publisher, δεν είναι απίθανο να βρισκόμαστε πλέον κοντά στην επίσημη αποκάλυψή του. Επομένως, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη.