Ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Binding of Isaac: Repentance (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται πρώτα στο PC με μπόλικο νέο περιεχόμενο
02 Ιανουαρίου 2021 08:44
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Binding of Isaac: Repentance (ΒΙΝΤΕΟ)

Το The Binding of Isaac θεωρείται πλέον «κλασσικό παιχνίδι» στο gaming χώρο με εκατοντάδες φανατικούς να περιμένουν με ανυπομονησία το νέο DLC. Έτσι, λοιπόν, η ομάδα ανάπτυξης, Nicalis Inc, δημοσίευσε ένα πολύ ιδιαίτερο trailer για το ολοκαίνουργιο “Repentance” που αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας και υπόσχεται στο κοινό μία νέα εμπειρία με φρέσκο και αρκετά μεγάλο περιεχόμενο.

Το Repentance υπόσχεται μία νέα εμπειρία σε roguelike στοιχείο όπως σας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια με ολοκαίνουργια φρικαλέα bosses και challenges. Επίσης, σε αυτό το “sequel DLC” έχουν προστεθεί νέα weapon combos και αντικείμενα για να σας βοηθήσουν σε αυτό το εφιαλτικό ταξίδι που θα βιώσετε.

Συγκεκριμένα, θα βρείτε περισσότερα από 130 νέα αντικείμενα, νέα chapters, 25 bosses, 100 εχθρούς και φυσικά νέα δωμάτια που ξεπερνούν τα 5000.

Το The Binding of Isaac: Repentance θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου για PC μέσω Steam με τις εκδόσεις των κονσολών να ακολουθούν αργότερα. Δείτε το trailer μέσα από τον player παρακάτω.